Skip to main content

keranamu sekolah ku


aktiviti apakah pulak reramai nih kan...
dah ujung2 tahun pulak tuh..

hehe...
khamis lepas
sek aku ada program
Hari Ko-kurikulum..
aka Hari Kantin ler kot

so unit beruniform, persatuan dan kelab bergabung
tuk jual
macam2


macam2 ada
bak kata Astro

ada jual nasi, jual air (gerai aku lah tuh)
jual keropok lekor...

siap ada bundle lagi



kat atas stage tuh ada pertandingan karaoke
yg sdg nyanyi tu org kg situlah


bdk seronok ler...
kejap2 beli air.. pastu beli keropok...




ABC antara yg laris...
laksa pun ada..


haaa ayaq banyak tuh kat gerai akulah..
persatuan silat join dgn persatuan BM..
aku tolong jual air jer..
hehe..


yg tuh gerai milik KRS..


dalam kul 10 lbh baru ramai waris n org2 kg dtg..
bebudak pra sekolah pun dtg join sekali..


nh pulak gerai Puteri Islam n Persatuan Agama Islam..
jual paling byk benda..
keropok lekor, mee kuah, kek, bun, benda cucuk2 tuh
air pun ada..

mee tuh sedapler..

hehe bila ada yg jual..
harus ler ada tukang cucinya..


uikss misi mai buat spot check ka..

mereka antara yg dijemput hadir atas tiket
pameran kesihatan
ada pemeriksaan kesihatan percuma hari tuh

semuanya berjalan dengan lancar
alhamdulillah



Independent Usana Distributor
inz8799@yahoo.com
0194758739

Comments

  1. teringat time sek dulu..kami pggl hari kantin..siap jual burger lg tu..indahnya kenangan lalu kan

    ReplyDelete
  2. betul
    dulu hari kantin cam heaven sangat kan
    boleh beli macam2..
    sonok membeli dari menjual..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…