Skip to main content

keranamu sekolah ku


aktiviti apakah pulak reramai nih kan...
dah ujung2 tahun pulak tuh..

hehe...
khamis lepas
sek aku ada program
Hari Ko-kurikulum..
aka Hari Kantin ler kot

so unit beruniform, persatuan dan kelab bergabung
tuk jual
macam2


macam2 ada
bak kata Astro

ada jual nasi, jual air (gerai aku lah tuh)
jual keropok lekor...

siap ada bundle lagi



kat atas stage tuh ada pertandingan karaoke
yg sdg nyanyi tu org kg situlah


bdk seronok ler...
kejap2 beli air.. pastu beli keropok...




ABC antara yg laris...
laksa pun ada..


haaa ayaq banyak tuh kat gerai akulah..
persatuan silat join dgn persatuan BM..
aku tolong jual air jer..
hehe..


yg tuh gerai milik KRS..


dalam kul 10 lbh baru ramai waris n org2 kg dtg..
bebudak pra sekolah pun dtg join sekali..


nh pulak gerai Puteri Islam n Persatuan Agama Islam..
jual paling byk benda..
keropok lekor, mee kuah, kek, bun, benda cucuk2 tuh
air pun ada..

mee tuh sedapler..

hehe bila ada yg jual..
harus ler ada tukang cucinya..


uikss misi mai buat spot check ka..

mereka antara yg dijemput hadir atas tiket
pameran kesihatan
ada pemeriksaan kesihatan percuma hari tuh

semuanya berjalan dengan lancar
alhamdulillah



Independent Usana Distributor
inz8799@yahoo.com
0194758739

Comments

  1. teringat time sek dulu..kami pggl hari kantin..siap jual burger lg tu..indahnya kenangan lalu kan

    ReplyDelete
  2. betul
    dulu hari kantin cam heaven sangat kan
    boleh beli macam2..
    sonok membeli dari menjual..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…