Skip to main content

sakit kepala maaa



What Triggers Your Headaches?

Your neighbor's stereo and the stress of that impending deadline aren't the only things that can trigger a headache. In the fast-paced world we live in, there may be more headache triggers than you were aware of. Get to know some of these common causes so you can avoid them in the future and leave the pain behind.

Anxiety.
When you're extremely upset or anxious, you're more likely to develop a headache or worsen one you already have.

Glare.
Take it easy on your eyes. Intense, bright light in your home or workplace, and sun glare in the car or outdoors, cause tension in your eye muscles, leading to a headache.

Noise.
High levels of noise and ongoing noisy conditions at work or at home can cause a headache.

Eating & Sleeping Patterns.
Pay attention to when and how you eat and sleep. Skipping meals or fasting is a major cause of headaches—especially if you go without food for 5 waking hours, or 13 nighttime hours. Your sleep patterns—including naps during the day—are also important. Getting too much sleep or too little sleep can trigger a headache.

Medications.
Some prescription medications you take may have the potential to trigger a headache. If you notice a pattern of headaches related to when you take your medicine, talk to your doctor about switching medicines.

Physical Activity.
Watch how much you push yourself. When you exercise or do hard physical labor, the muscles in your head, neck, and scalp need more blood to circulate. This swells your blood vessels, which can lead to what's called an "exertional headache."

Hormones.
For menstruating women, headaches and migraines are closely tied to the levels of the female hormone estrogen in the body. As your estrogen level fluctuates,(especially just before menstruation when it's at its lowest), headaches are more likely to occur.

Food Sensitivities.
Watch what you eat and drink. When you eat certain foods, your brain releases neurotransmitters, which can cause headaches in some people. Common headache-trigger foods are different for everybody, but they may include: aspartame, caffeine, chocolate, alcohol, cultured dairy products, dried fruits, cheese, smoked or dried fish, canned soups, MSG (a food additive), and aged, canned, cured, or processed meats.


kalau nak amik supplement blh try Essentials from Usana..
tak mahal pun
for both AO Pro and Chelated Mineral
with 84 pills each..
the price is only RM194..
murah jer kan..
remember i'm going to give rega ahli for u all to try
then later..

kalau suka u all are invited to be ahli Usana..
and get all the benefits from Usana..
the products are the best okey..



Independent Usana Distributor
inz8799@yahoo.com
0194758739

Comments

  1. tuk tambah susu try la selalu mkn kucai masak air

    ReplyDelete
  2. owh really..
    sayur kucai
    dah lama tak makan..
    okeh nanti leh try

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…