Skip to main content

talk to me lah tok..



masa nih..
kami dekat Puncak Alam
umah my bro n SIL (NurulDiana)
kira cerita dah lama lah nih
haha..

tapi apakan daya
gambar banyak lagi belum aku upload..

so waktu nih..
kiranya kami dok rehat2 ler nih...
Afi baru bangun tido kalau tak silap...

terus2 nak meniarap..
rajin sungguh..
tapi kan lately dia cam da tak rajin..
adakah sebab dia da mula tido buai (kat umah IL)

sebab mmg skrg jarang sungguh
nak tgk dia meniarap..


geram ok tengok betis dia..
berisi sungguh ler anak mama sorang nih..
hehe..

tak padan ngan baru 4 bulan...
dah berangan cam budak besar..
hehe...
takpelah
janji Afi sihat...
aktif...
dan happy..
i'm ok with that...

with my mom..
haha...
tok kenalah rajin layan Afi tok...
sebab Afi kan sayang tok..
Afi kan jarang jumpa tok..

talking time...
hmm kalau da boleh bersembang...
mmg ler
suara dia jer yang kedengaran satu rumah..

mujur time ada kat sana
Afi tak berapa meragam..
time nak tido pun senang jer...

talk to me lah tok..


Independent Usana Distributor
inz8799@yahoo.com
0194758739

Comments

  1. afi montel sudah.......dtgla kl 2 mgu lg.nak jumpaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. oooo mau balik kl ye
    hehe
    insyaallah mmg nak turun kl but not sure when
    hubby want to watch rugby punya game
    i think eary november kot

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…