Skip to main content

talk to me lah tok..



masa nih..
kami dekat Puncak Alam
umah my bro n SIL (NurulDiana)
kira cerita dah lama lah nih
haha..

tapi apakan daya
gambar banyak lagi belum aku upload..

so waktu nih..
kiranya kami dok rehat2 ler nih...
Afi baru bangun tido kalau tak silap...

terus2 nak meniarap..
rajin sungguh..
tapi kan lately dia cam da tak rajin..
adakah sebab dia da mula tido buai (kat umah IL)

sebab mmg skrg jarang sungguh
nak tgk dia meniarap..


geram ok tengok betis dia..
berisi sungguh ler anak mama sorang nih..
hehe..

tak padan ngan baru 4 bulan...
dah berangan cam budak besar..
hehe...
takpelah
janji Afi sihat...
aktif...
dan happy..
i'm ok with that...

with my mom..
haha...
tok kenalah rajin layan Afi tok...
sebab Afi kan sayang tok..
Afi kan jarang jumpa tok..

talking time...
hmm kalau da boleh bersembang...
mmg ler
suara dia jer yang kedengaran satu rumah..

mujur time ada kat sana
Afi tak berapa meragam..
time nak tido pun senang jer...

talk to me lah tok..


Independent Usana Distributor
inz8799@yahoo.com
0194758739

Comments

  1. afi montel sudah.......dtgla kl 2 mgu lg.nak jumpaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. oooo mau balik kl ye
    hehe
    insyaallah mmg nak turun kl but not sure when
    hubby want to watch rugby punya game
    i think eary november kot

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata