Skip to main content

aku masih dengan Usana


da lama tak story pasal Usana kan...
haaa jgn ada yg kata aku dah stop guna...
NO..NO..NO

aku masih menggunakan produk Usana...
Nutrimeal and Essential..
mana boleh tinggal...

Nutrimeal is my meal replacement..
and Essential is my supplement...

alhamdulillah.. rasa makin sihat...
walaupun asyik tak cukup rehat... tak cukup tido..
tapi aku jarang rasa penat or letih..
maybe sebab dua2 produk nih...


and syukur jugak sampai sekarang aku masih bf Afi..
mungkin jugak berkat amik supplement tuh...
yolah kalau nak harap pemakanan aku..
tak tau le cukup ke idak nutrisi yang aku bagi pada Afi..
tapi dengan Essentials aku yakin..
semuanya yang perlu pada Afi dia akan dapat...


and owh...
kalau korang rasa Usana nih sama macam MLM yang lain..
then go read this article written by one of Usana's Distributor
she studied it and simplified it..
to make it easy for everyone to understand what Usana is about

so korang..
kalau yang nak dapatkan kesihatan yang lebih baik berbanding sebelumnya..
why not give Usana a try..
da ramai yang cuba..
n dah ramai yang menyukainya...


Get Usana Nutrimeal @member price (RM114 including postage)
Buzz me for more @ inz8799@yahoo.com
Testimonial can be found here

Independent Usana Distributor
inz8799@yahoo.com
0194758739

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…