Skip to main content

aku masih dengan Usana


da lama tak story pasal Usana kan...
haaa jgn ada yg kata aku dah stop guna...
NO..NO..NO

aku masih menggunakan produk Usana...
Nutrimeal and Essential..
mana boleh tinggal...

Nutrimeal is my meal replacement..
and Essential is my supplement...

alhamdulillah.. rasa makin sihat...
walaupun asyik tak cukup rehat... tak cukup tido..
tapi aku jarang rasa penat or letih..
maybe sebab dua2 produk nih...


and syukur jugak sampai sekarang aku masih bf Afi..
mungkin jugak berkat amik supplement tuh...
yolah kalau nak harap pemakanan aku..
tak tau le cukup ke idak nutrisi yang aku bagi pada Afi..
tapi dengan Essentials aku yakin..
semuanya yang perlu pada Afi dia akan dapat...


and owh...
kalau korang rasa Usana nih sama macam MLM yang lain..
then go read this article written by one of Usana's Distributor
she studied it and simplified it..
to make it easy for everyone to understand what Usana is about

so korang..
kalau yang nak dapatkan kesihatan yang lebih baik berbanding sebelumnya..
why not give Usana a try..
da ramai yang cuba..
n dah ramai yang menyukainya...


Get Usana Nutrimeal @member price (RM114 including postage)
Buzz me for more @ inz8799@yahoo.com
Testimonial can be found here

Independent Usana Distributor
inz8799@yahoo.com
0194758739

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...