Skip to main content

cedera....


sorry for being silence these days...
hmm for several reasons..

1. hp aku dah weng... camera da tak boleh guna.. aku pun tak tau kenapa... this happen sejak balik dari family day di SP itu hari...

2. ingatkan cuti nih dapatler nak ber'online'.. ropanya lagi susah.. time cuti ni lah tetiba si kembar aku tuh.. rajin bebenor nak membelek buku.. so kekdahnya aku kenalah ngajar... sebab dorang dok pulun nak buat math n science... buku baru aku beli itu hari... huhu.. tapi kot mana pun ada bagusnya jugak.. dari dok ngadap tv 24 jam..

3. keadaan umah yang agak huru hara.. membuatkan aku rasa cam i need the time to clean n do some spring cleaning... banyak benda perlu di bersihkan dan di'buang'.. ikut cakap adik ipar aku kalau beli 1 benda baru mesti kena buang beberapa barang lama... so mmg banyak benda yang aku nak kena 'buang' esp nota2, kertas2 zaman belajar dulu

4. aku mengalami kecederaan di ibu jari kanan aku.. kena berus dawai yang dok guna buat basuh periuk tuh.. sakit weiiii.. agak dalam jugak terhirisnya..


Independent Usana Distributor
inz8799@yahoo.com
0194758739

Comments

  1. hihi..cuti pn x free eh..? babe i nt ada kat penang tmorrow. dekat ke dgn umah u..? leh jumpe nt..? harriz leh knal2 afi. bkn selalu dpt chance ni. jommm...!!

    ReplyDelete
  2. hmm bl blik dr penang.. am going to klang this saturday...

    huhu agak jauh dr perlis ke penang.. penang belah pulau ker

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...