Skip to main content

cedera....


sorry for being silence these days...
hmm for several reasons..

1. hp aku dah weng... camera da tak boleh guna.. aku pun tak tau kenapa... this happen sejak balik dari family day di SP itu hari...

2. ingatkan cuti nih dapatler nak ber'online'.. ropanya lagi susah.. time cuti ni lah tetiba si kembar aku tuh.. rajin bebenor nak membelek buku.. so kekdahnya aku kenalah ngajar... sebab dorang dok pulun nak buat math n science... buku baru aku beli itu hari... huhu.. tapi kot mana pun ada bagusnya jugak.. dari dok ngadap tv 24 jam..

3. keadaan umah yang agak huru hara.. membuatkan aku rasa cam i need the time to clean n do some spring cleaning... banyak benda perlu di bersihkan dan di'buang'.. ikut cakap adik ipar aku kalau beli 1 benda baru mesti kena buang beberapa barang lama... so mmg banyak benda yang aku nak kena 'buang' esp nota2, kertas2 zaman belajar dulu

4. aku mengalami kecederaan di ibu jari kanan aku.. kena berus dawai yang dok guna buat basuh periuk tuh.. sakit weiiii.. agak dalam jugak terhirisnya..


Independent Usana Distributor
inz8799@yahoo.com
0194758739

Comments

  1. hihi..cuti pn x free eh..? babe i nt ada kat penang tmorrow. dekat ke dgn umah u..? leh jumpe nt..? harriz leh knal2 afi. bkn selalu dpt chance ni. jommm...!!

    ReplyDelete
  2. hmm bl blik dr penang.. am going to klang this saturday...

    huhu agak jauh dr perlis ke penang.. penang belah pulau ker

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..