Skip to main content

one last week..


kejap jer.. pejam celik pejam celik dah nak sampai ujung tahun dah.. dan aku rasa tahun ini agak memenatkan tapi penuh dengan pelbagai agendanya...


jom cerita bab sekolah sikit..
kat sekolah tahun nih despite of me being pregnant.. keja tetap kerja..
n terkujat jugak aku nengok jumlah MC aku sepanjang tahun nih...
boleh tahan banyak noo.. hehe... tapi bukan sesaja nak MC maaa..
ada masanya mmg aku cannot go sesangat n ada masanya dek kerana kesihatan anak2 aku..

tapi nih dah nak abis dah sekolah..
one last week..
yang bagi aku agak kelam kabut...
aku perlu proses keputusan peperiksaan akhir bagi menentukan kedudukan pelajar next year..
aku jugak mungkin akan ditugaskan tuk key in dan update result upsr (bila diumumkan kelak)
aku jugak nak kena update fail peribadi murid2 kelas aku...
n the list will go on...
hopefully will manage to complete all..


bab family..
esok twin ada ujian..
n aku dah pening mengajar dorang...
huhu....
lain sungguh tensionnya mengajar anak sendiri dengan mengajar anak orang..
hopefully they will manage tomorrow..
hari Rabu pulak Nisa mungkin akan terima anugerah pada hari konvokesyen dorang..
hehe..
tiada pulak untuk Adriana...
yup... dia agak 'lambat' dalam hal akademik..
bukan tak boleh tapi dia lebih suka kalau bab warna2 dan lukis2..
yang tuh serah dekat dia... laju jer...


one more week...
then akan cuti panjang..
i need to make sure that the twin akan kuasai 3M sebelum masuk tahun 1..
kalau tak mmg penat lah jawabnya...



Independent Usana Distributor
inz8799@yahoo.com
0194758739

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…