Skip to main content

one last week..


kejap jer.. pejam celik pejam celik dah nak sampai ujung tahun dah.. dan aku rasa tahun ini agak memenatkan tapi penuh dengan pelbagai agendanya...


jom cerita bab sekolah sikit..
kat sekolah tahun nih despite of me being pregnant.. keja tetap kerja..
n terkujat jugak aku nengok jumlah MC aku sepanjang tahun nih...
boleh tahan banyak noo.. hehe... tapi bukan sesaja nak MC maaa..
ada masanya mmg aku cannot go sesangat n ada masanya dek kerana kesihatan anak2 aku..

tapi nih dah nak abis dah sekolah..
one last week..
yang bagi aku agak kelam kabut...
aku perlu proses keputusan peperiksaan akhir bagi menentukan kedudukan pelajar next year..
aku jugak mungkin akan ditugaskan tuk key in dan update result upsr (bila diumumkan kelak)
aku jugak nak kena update fail peribadi murid2 kelas aku...
n the list will go on...
hopefully will manage to complete all..


bab family..
esok twin ada ujian..
n aku dah pening mengajar dorang...
huhu....
lain sungguh tensionnya mengajar anak sendiri dengan mengajar anak orang..
hopefully they will manage tomorrow..
hari Rabu pulak Nisa mungkin akan terima anugerah pada hari konvokesyen dorang..
hehe..
tiada pulak untuk Adriana...
yup... dia agak 'lambat' dalam hal akademik..
bukan tak boleh tapi dia lebih suka kalau bab warna2 dan lukis2..
yang tuh serah dekat dia... laju jer...


one more week...
then akan cuti panjang..
i need to make sure that the twin akan kuasai 3M sebelum masuk tahun 1..
kalau tak mmg penat lah jawabnya...



Independent Usana Distributor
inz8799@yahoo.com
0194758739

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..