Skip to main content

what happen... where

salam semua..
okeh aku da selesai kursus di Penang itu hari..
oklah walaupun aku rasa ianya amat membosankan..
yolah aku pergi atas tiket wakil.. then depa dok bebel2 benda yang aku tak tahu..
harusle bosan kan...

tapi best sebab sempat jugak jalan2 gi Gurney Plaza n Jalan Chowrasta (betul ke aku eja nih)..
dan lagi tuh... hehe...
sebab kebetulan ari Jumaat kan.. so break agak panjang...
okeh... these are some of the pictures taken...
semuanya masa dok dalam dewan mesyuarat..
sebabnya aku sangatler bosan n mengantuk


tempat kejadian...

tengah dengar taklimat pasal Local Area Network punya layout design

nama programnya
Mesyuarat Penyelarasan ICT..

bila dah bosan mulalah
conteng2 sana n sini..
seriusss punyalah mengantuk waktu nih..
sebabnya aku tak paham satu benda yang dia dok terang



aku suka tengok akak depan aku nih..
dia pakai tudung nih (ala jenis orang dok pakai la nih tuh)
cantik sangat...
aku ada 3 lai baru tudung ala2 itu..
dah mula suka pakai..
senang..




Independent Usana Distributor
inz8799@yahoo.com
0194758739

Comments

  1. kalau bab pi kursus mmg ngantukkan k.ina.tapi bab empat jenjalan tu yg syiokkk..

    ReplyDelete
  2. haha
    betul tu lily...
    adehh bab kena tunggu dengar org dok berleter tu amatler membosankan...

    mujur sempat cover pi jalan

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...