Skip to main content

Afi makan Mr Froggynya


bila mama terlambat masak or siapkan makanan Afi.. huhu tengoklah apa yang Afi makan.. terpaksalah kudap dulu mainan Afi nih... mama nih mmg selalu tau gitu.. dah tahu Afi nih kena makan dalam keadaan segera tapi sengaja je mama lambat2.. saja nak tengok Afi kudap toys dulu ye... bukan sedap pun toy ni mama...

haaa siap ada back up remote tepi tuh.. kot Afi tak suka ngan toys Afi nih.. tapi kan Afi rasa remote tuh lagi sedap le mama.. sebab Afi selalu je gigit remote tuh.. pantang nampak.. hehe.. mama pun saja je letak tempat yang Afi senang nak amik kan..
bila dah puas gigit.. barulah Afi nak main.. goncang2 sikit.. Afi suka haiwan nih mama.. pe nama dia..
owwwhhh kakak cakap nama dia Mr Froggy.. boleh ke dia jadi kawan Afi mama...

ikut suka Afilah.. nak kawan dengan sapa pun.. janji jgn dok meragam sudah....


boleh bagitau what are the toys that u guys mommies out there belikan tuk ur child..
kekadang aku sampai dah tak tau nak beli apa...
seriusly mainan Afi mmg tak banyak.. 3-4 jer... sikit kan..
siap kat anak aku yang sorang nih..
tapi tulah i've no idea lah....
help me please...



Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…