Skip to main content

Afi makan Mr Froggynya


bila mama terlambat masak or siapkan makanan Afi.. huhu tengoklah apa yang Afi makan.. terpaksalah kudap dulu mainan Afi nih... mama nih mmg selalu tau gitu.. dah tahu Afi nih kena makan dalam keadaan segera tapi sengaja je mama lambat2.. saja nak tengok Afi kudap toys dulu ye... bukan sedap pun toy ni mama...

haaa siap ada back up remote tepi tuh.. kot Afi tak suka ngan toys Afi nih.. tapi kan Afi rasa remote tuh lagi sedap le mama.. sebab Afi selalu je gigit remote tuh.. pantang nampak.. hehe.. mama pun saja je letak tempat yang Afi senang nak amik kan..
bila dah puas gigit.. barulah Afi nak main.. goncang2 sikit.. Afi suka haiwan nih mama.. pe nama dia..
owwwhhh kakak cakap nama dia Mr Froggy.. boleh ke dia jadi kawan Afi mama...

ikut suka Afilah.. nak kawan dengan sapa pun.. janji jgn dok meragam sudah....


boleh bagitau what are the toys that u guys mommies out there belikan tuk ur child..
kekadang aku sampai dah tak tau nak beli apa...
seriusly mainan Afi mmg tak banyak.. 3-4 jer... sikit kan..
siap kat anak aku yang sorang nih..
tapi tulah i've no idea lah....
help me please...



Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...