Skip to main content

bila 2010 semakin dekat..

kejap jer lagi 2009 is over.. macam2 berlaku dalam tahun nih.. dan aku bersyukur aku masih bernafas dan diberi kekuatan tuk menghadapinya.. apa korang buat.. cuti Krismas itu hari.. heeh.. jalan2 yer.. gi shopping ek..

as for me n the family.. kami cuma balik ke kampung sebelah abah.. sebab tok aku nak buat makan2 keluarga kami.. we reached early.. sapa pun tadak lagi cuma tok aku jer dok tengah siang ikan keli.. hehe... so tolong apa2 yang patut sementara tunggu the rest of the family to arrive..

itu ini itu ini.. siap semua.. makan.. then semua rehat2 jer.. lepak2.. cuti lah katakan.. we did play with the latest member of the family.. sapa lagi kalau bukan si Aidil Muzaffar.. anak kecil yang sungguh tinggi (panjang) hehe... cepat besar ye sayang.. nanti boleh main2 lagi

anak2 adalah yang paling seronok.. yelah dapat main ramai2... dan main sungguh2 nih.. kira berpeluh sakan macam mandi... hehe.. seronok aku tengok tapi dalam masa yang sama risau jugak.. sebab si kakak masih lagi dok batuk2... tapi all in all semuanya ok..

malam kami bertolak balik ke Arau.. sedih jugak budak2 tuh sebab tak boleh nak main2 ngan Adam lagi.. tapi pe blh buat.. lain kali lah ye.. kita jumpa Adam lagi.. huhu... selamat sampai rumah dekat kul 11 dah.. otway tuh ada nampak satu accident depan UniMap.. motor terperosok bawah tayar lori.. uuu ngeri... kalau tak silap mayat pun ada kat situ lagi.. sebab tengok kat tepi tayar lori tuh.. dok bertutup dengan plastik hitam.. huhu..sadissss


to all.. yang masih bercuti.. have fun u all.. take good care of your family..
aku plan nak gi ber'spa' next week.. hope that i can enjoy my self.. or maybe bawak the twin g tengok wayang.. sebab dorang dok sebut 2-3 kali dah

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...