Skip to main content

cantikler baju dorang.... nak jugak

dari dulu dok cari baju long sleeve yang cantik2 tapi jarang sungguh yang aku jumpa (be it at shopping mall or mana2 shops) harus tak berkenan...

tapi bila dok ngadap tengok kat pc semua cam cantik2 belaka.. arrggghhh sudah.. apakah sudah ditakdirkan bahawa aku hanya boleh bershopping di Internet saja..


cuba tengok nih.. cam simple jer.. tapi sedap jer pada mata aku yang memandang.. camner tuh.. aku rasa kalau gi tgk kat mana2 kedai.. harus aku tak beli.. tapi bila dok tengok online nih.. adehhhhh ringan jer tangan nak add to cart... camner nih




baju nih cantik kan.. dwirona.. hehe...
ni pun cantik kan.. huhu.. parah dah aku nih


kalau yang ni sesuai tak aku nak pakai... yelah dengan cuaca kat sini kan


aku nak copy satu image jer.. tapi dia amik semua sekali.. kira halal lah ye..

hehe korang musti tertanya2 kat website mana pulak aku dok cilok gambar2 nih kan..
haaaa ni aku credit kan.. aku amik dari MYSHOPLAH ...
cantik jugak kan baju2 kat situ.. korang gi lah tengok... kot ada yang berkenan


Nak try Nutrimeal (berkesan n value for money) or Essential (the best supplement ever)just email me at inz8799@yahoo.com or 0194758739

Comments

  1. kita tpengaruh nk beli sbb model2 yg paki tu sume nmpak cntik2..kekeeeee

    ReplyDelete
  2. zaila... cantik kan.. tulah cam nak beli jer...

    sue.. mungkin jugak ot.. tapi adehhh camner nih.. nak beli ke idak

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…