Skip to main content

dari Mummy sampai ler ke Laptop Mini


plan harini nak bawak Adriana gi KMC (Kedah Medical Centre) terpaksa dibatalkan sebab Hn is too busy training his boys for rugby punya game next month.. jadinya kami di rumah saja.. lepas masak tuk lunch n bagi Afi his lunch.. kami berdua tido dalam bilik..

twin as usual lah mengadap tv cerita kartun.. n their new movie The Mummy... suka sungguh bebudak tuh dgn cerita Mummy tuh.. sehari boleh ulang 3-4 kali tengok.. tak bosan2.. siap dah hafal dah what will happen next... kalau sebelum nih dok layan cerita King Kong.. sampai naik jemu aku nengok cerita tuh.. so sekarang kena layan cerita Mummy pulak... mujur jugak aku suka cerita itu.. hehe.. kalau tak mau bergaduh sentiasa nak tengok cerita apa


The Mummy Poster

sekarang nih bebudak tuh dok ngadap kartun dekat TV9.. best jugak...
Afi pulak baru je tido...
so aku pun lepak2 ler kejap depan laptop aku nih..
huhu which remind me..
aku berhajat sangat nak beli a new laptop.. kalau boleh nak beli yang mini size tuh..

tapi bila pk balik.. aku dapat loan laptop PPSMI tuk kerja2 sekolah... then kat umah pulak
aku mmg dok share ngan Hn ler laptop nih..
banyak file aku dalam laptop nih... tapi sejak dua menjak Hn ada projek nih..
laptop nih selalu dia dok guna.. so kekadang aku cam tadak laptop nak guna kat umah..
nak guna yang PPSMI tuh rasa ralat sikit yelah..
it's a goverment loan maaaa.. takkan nak buat cam reta sendiri pulak..

jadi sekarang nih... perlukah aku beli laptop baru...
(cam banyak jer duit aku kan)


Dell Mini Inspiron

hp mini 110

aku dok berkenan 2 brand ni jer.. mana tau kot tahun depan rezeki aku ke kan..
dapat beli laptop baru nih.. huhu.. doakan ler aku ek..


Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..