Skip to main content

nak pi Bukit Cerakah sila awal ye


moments at Bukit Cerakah...
kami ke sana lepas hari yang aku emo2 tuh... hehe cam boleh baca jer kan dorang nih..

adik aku yang ajak gi situ.. ke mama aku eh.. dah tak ingat..
tapi kami pergi agak lewat..

yolah.. kelam kabut kat umah..
yg kecik2 nak gi mandi swimming pool lah..
so lepas lunch dekat kul 3 jugak baru kami gerak ke sana..



al kisah adik aku dah bagitau yang BC tutup kul 5..
takpelah gamble jer pergi jugak..

haha..
on the way gi sana.. belah KL ujan lebat...
adehhh camner nih..
jadi ke idak nak ke BC...


tapi adik aku call Mak su aku dekat area Shah Alam..
katanya tak ujan kat sana.. so blh ler kami ke sana...
ropanya Mak su aku pun nak join sekali..
no hal.. the more the merrier...

kami sampai dekat2 kul 4.. dengan kadar segera terus masuk dalam BC..
adik aku belanja tiket masuk.. alkisah.. ropanya smp kul 430 jer..
BC beroperasi.. huhu..

mmg naik train tak turun pun jalan2..
pusing satu pusingan sampai balik depan main gate dah kul 428pm..
ngam2 soiiii betul...
pandai train tuh budget kan..


cam lawak pun ada..
si kakak dah marah2 sebab tak dapat tengok hewan dia kata (haiwan ye tuan2 dan puan2)
turun train jer terus tarik muka 14 n nangis...

jenuh pujuk cakap kata nak pi tempat mainan...
mujur jugak makan saman..

tapi si kecik nih yang paling best..
no problemo..
haha...

see the faces...

mama aku pun dah slim arrr sekarang..
apa rahsianya maaa...




Afi dah abah serta kakaknya and abang kecik..
anak buah aku tuh..
boleh dia tak mo duduk ngan papa dia..
nak ikut kami balik umah abah aku...

katanya papa da tak sayang.. sebab ada adik baru..
so dia nak lari dari rumah



all pictures credits to my dearest n beloved Miss Khalida Salleh aka Mak su aku

Nak try Nutrimeal (berkesan n value for money) or Essential (the best supplement ever)just email me at inz8799@yahoo.com or 0194758739

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...