Skip to main content

nak pi Bukit Cerakah sila awal ye


moments at Bukit Cerakah...
kami ke sana lepas hari yang aku emo2 tuh... hehe cam boleh baca jer kan dorang nih..

adik aku yang ajak gi situ.. ke mama aku eh.. dah tak ingat..
tapi kami pergi agak lewat..

yolah.. kelam kabut kat umah..
yg kecik2 nak gi mandi swimming pool lah..
so lepas lunch dekat kul 3 jugak baru kami gerak ke sana..



al kisah adik aku dah bagitau yang BC tutup kul 5..
takpelah gamble jer pergi jugak..

haha..
on the way gi sana.. belah KL ujan lebat...
adehhh camner nih..
jadi ke idak nak ke BC...


tapi adik aku call Mak su aku dekat area Shah Alam..
katanya tak ujan kat sana.. so blh ler kami ke sana...
ropanya Mak su aku pun nak join sekali..
no hal.. the more the merrier...

kami sampai dekat2 kul 4.. dengan kadar segera terus masuk dalam BC..
adik aku belanja tiket masuk.. alkisah.. ropanya smp kul 430 jer..
BC beroperasi.. huhu..

mmg naik train tak turun pun jalan2..
pusing satu pusingan sampai balik depan main gate dah kul 428pm..
ngam2 soiiii betul...
pandai train tuh budget kan..


cam lawak pun ada..
si kakak dah marah2 sebab tak dapat tengok hewan dia kata (haiwan ye tuan2 dan puan2)
turun train jer terus tarik muka 14 n nangis...

jenuh pujuk cakap kata nak pi tempat mainan...
mujur jugak makan saman..

tapi si kecik nih yang paling best..
no problemo..
haha...

see the faces...

mama aku pun dah slim arrr sekarang..
apa rahsianya maaa...




Afi dah abah serta kakaknya and abang kecik..
anak buah aku tuh..
boleh dia tak mo duduk ngan papa dia..
nak ikut kami balik umah abah aku...

katanya papa da tak sayang.. sebab ada adik baru..
so dia nak lari dari rumah



all pictures credits to my dearest n beloved Miss Khalida Salleh aka Mak su aku

Nak try Nutrimeal (berkesan n value for money) or Essential (the best supplement ever)just email me at inz8799@yahoo.com or 0194758739

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata