Skip to main content

orang jauh datang mengunjung...



awal tadi aku letak entry yang mengatakan kami hanya b4 kat umah kan.. tetapi ropanya tidak.. sebab malam tadi around 9pm mama abah n adik2 aku tetiba buat rombongan terkejut.. hehe.. tidaklah lawak jer.. dorang datang.. saja katanya rindu kat Afi.. hehe.. kebetulah pulak tadi ada kenduri dekat kampung... so terus lajak datang sini..

sampai jer terus abah aku main2 dengan Afi.. kebetulan pulak dia baru bangun tido so cam.. musykil sikit kot.. sapalah pulak kan... tapi last2 ok jer.. aku bawak family gi makan dekat jer ngan umah.. since aku mmg jarang masak kalau malam.. tadak sapa nak makan kecuali the twin..


sonokler tuh dapat main ngan cucu

Hn masih belum sampai umah.. and tomorrow he is out again.. esok mungkin aku n family akan gi jalan2.. hopefully dapat gi Padang Besar.. nak gi Wang Kelian tapi aku tak tau jalan.. huhu... tapi kalau dapat gi best jugak.. mungkin tidak shopping apa (yeke cam tak caya jer) sebab duit pun dah ala2 kering nih.. hehe..

apapun terima kasih atas kunjungan dari mama abah n adik2 aku.. kebetulan jugak adik aku yang kerja dekat KL tu balik cuti.. hmm dia kan cam susah sikit nak cuti..


susah tul nak jumpa makcik aku yang sorang nih





Nak try Nutrimeal (berkesan n value for money)
or
Essential (the best supplement ever)
just email me at inz8799@yahoo.com or 0194758739

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…