Skip to main content

orang jauh datang mengunjung...



awal tadi aku letak entry yang mengatakan kami hanya b4 kat umah kan.. tetapi ropanya tidak.. sebab malam tadi around 9pm mama abah n adik2 aku tetiba buat rombongan terkejut.. hehe.. tidaklah lawak jer.. dorang datang.. saja katanya rindu kat Afi.. hehe.. kebetulah pulak tadi ada kenduri dekat kampung... so terus lajak datang sini..

sampai jer terus abah aku main2 dengan Afi.. kebetulan pulak dia baru bangun tido so cam.. musykil sikit kot.. sapalah pulak kan... tapi last2 ok jer.. aku bawak family gi makan dekat jer ngan umah.. since aku mmg jarang masak kalau malam.. tadak sapa nak makan kecuali the twin..


sonokler tuh dapat main ngan cucu

Hn masih belum sampai umah.. and tomorrow he is out again.. esok mungkin aku n family akan gi jalan2.. hopefully dapat gi Padang Besar.. nak gi Wang Kelian tapi aku tak tau jalan.. huhu... tapi kalau dapat gi best jugak.. mungkin tidak shopping apa (yeke cam tak caya jer) sebab duit pun dah ala2 kering nih.. hehe..

apapun terima kasih atas kunjungan dari mama abah n adik2 aku.. kebetulan jugak adik aku yang kerja dekat KL tu balik cuti.. hmm dia kan cam susah sikit nak cuti..


susah tul nak jumpa makcik aku yang sorang nih





Nak try Nutrimeal (berkesan n value for money)
or
Essential (the best supplement ever)
just email me at inz8799@yahoo.com or 0194758739

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...