Skip to main content

ni kan laptop sekolah...


hmm if earlier korang datang blog ini agak tunggang langgang jadiknya.. itu adalah kerana harini aku cam kerajinan sikit.. bangun pagi tadi pas Hn kuar.. aku temankan si kecik tu tido kejap.. pastu bila dia dah bangun.. main2 kejap then mandikan dia.. sambung tido lagi..


waktu tu lah aku basuh baju.. banyak ler jugak.. kira kena buat round 2.. hehe.. mujur twin belum lagi secara rasmi memakai seragam sekolah dorang.. kalau tak mana nak rendam, tonyoh lagi kan..
buat breakfast tuk twin (spaghetti buleh tuk breakfast).. jemur baju round 1 then terus da tak tau pe nak buat (konon ler kan).. on my laptop then terus rasa cam nak ubah jer blog aku.. so setelah beberapa jenih theme aku dah cuba.. finally my heart stick to this one.. simple jer.. cuma 3 column..
godek2 sampai terlupa yang all the coding ada dalam laptop satu lagi.. ni kan laptop sekolah so aku tak sumbat segala mak nenek dalam nih.. so terasa cam kosong ler pulak side bar aku.. takat mana yang ada dulu lah noo..
kalau nak ikut mmg banyak aku nak ubah especially the date n oso the comment section tapi aku cam tak reti ler pulak kan.. so what i did was.. edit some pictures for my header.. then susun2 sikit.. pastu wallah.. dah siap my new layout for my blog...

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...