Skip to main content

ni kan laptop sekolah...


hmm if earlier korang datang blog ini agak tunggang langgang jadiknya.. itu adalah kerana harini aku cam kerajinan sikit.. bangun pagi tadi pas Hn kuar.. aku temankan si kecik tu tido kejap.. pastu bila dia dah bangun.. main2 kejap then mandikan dia.. sambung tido lagi..


waktu tu lah aku basuh baju.. banyak ler jugak.. kira kena buat round 2.. hehe.. mujur twin belum lagi secara rasmi memakai seragam sekolah dorang.. kalau tak mana nak rendam, tonyoh lagi kan..
buat breakfast tuk twin (spaghetti buleh tuk breakfast).. jemur baju round 1 then terus da tak tau pe nak buat (konon ler kan).. on my laptop then terus rasa cam nak ubah jer blog aku.. so setelah beberapa jenih theme aku dah cuba.. finally my heart stick to this one.. simple jer.. cuma 3 column..
godek2 sampai terlupa yang all the coding ada dalam laptop satu lagi.. ni kan laptop sekolah so aku tak sumbat segala mak nenek dalam nih.. so terasa cam kosong ler pulak side bar aku.. takat mana yang ada dulu lah noo..
kalau nak ikut mmg banyak aku nak ubah especially the date n oso the comment section tapi aku cam tak reti ler pulak kan.. so what i did was.. edit some pictures for my header.. then susun2 sikit.. pastu wallah.. dah siap my new layout for my blog...

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…