Skip to main content

ni kan laptop sekolah...


hmm if earlier korang datang blog ini agak tunggang langgang jadiknya.. itu adalah kerana harini aku cam kerajinan sikit.. bangun pagi tadi pas Hn kuar.. aku temankan si kecik tu tido kejap.. pastu bila dia dah bangun.. main2 kejap then mandikan dia.. sambung tido lagi..


waktu tu lah aku basuh baju.. banyak ler jugak.. kira kena buat round 2.. hehe.. mujur twin belum lagi secara rasmi memakai seragam sekolah dorang.. kalau tak mana nak rendam, tonyoh lagi kan..
buat breakfast tuk twin (spaghetti buleh tuk breakfast).. jemur baju round 1 then terus da tak tau pe nak buat (konon ler kan).. on my laptop then terus rasa cam nak ubah jer blog aku.. so setelah beberapa jenih theme aku dah cuba.. finally my heart stick to this one.. simple jer.. cuma 3 column..
godek2 sampai terlupa yang all the coding ada dalam laptop satu lagi.. ni kan laptop sekolah so aku tak sumbat segala mak nenek dalam nih.. so terasa cam kosong ler pulak side bar aku.. takat mana yang ada dulu lah noo..
kalau nak ikut mmg banyak aku nak ubah especially the date n oso the comment section tapi aku cam tak reti ler pulak kan.. so what i did was.. edit some pictures for my header.. then susun2 sikit.. pastu wallah.. dah siap my new layout for my blog...

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…