Skip to main content

Why I Like It Longer’



W- why longer is better..
H- how should i put it into word...
Y- yeayyyyy i've found something that finally suits me.. i need something longer cause when they are shorter they are easily misplaced and sometime hardly to be found inside my BIG bag


I- impressive, sleek and sexy design..


L- longer mean i can view more that what i've got now.. latest innovation with 5.0 megapixel, touch screen, multi touch funtion..

I- I believe as what been said about the phone as the supermodel of Phone it can and should make me like one..

K- keep me updates to the latest news by giving me the better performance when browsing the Net.. should make me loving this even longer...

E- Elegant will definitely be something that i need right now.. am tired of being a very simple at all time..




I- I hope that the LG Chocolate will cheer my live up.. will bring more happiness in me..
T- Try my luck by entering this.. and hoping that u will be mine.. so i could spread the love notes even longer than before



L- Longer is difficult... nada... for me now with all the things in my BIG bags.. i really need a phone that is longer in size so that it's much easier for me to find u..

O- owhhhh i really wish that u are mine.. sleek n elegant LG Chocolate

N-Nuffnangs please... grant my wish.. so that my love for u will last longer n forever... yeahhhh

G-greeedy ehhhh!! no lah.. just try my luck...

E- ending the entry with Thank You for giving us all the writer a chance to win this beautiful longer phone...

R- roll on the drummmm cause the winner will be announce..















Comments

  1. waaah, zaila pon teringin nak cuba tapi idea xmuncul2lah pula

    ReplyDelete
  2. Zaila... jom arrr try.. hehe.. iena pun goreng2 jer buat gitu.. ntah betul ntah idak benda yang dia nak tuh

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…