Skip to main content

Why I Like It Longer’



W- why longer is better..
H- how should i put it into word...
Y- yeayyyyy i've found something that finally suits me.. i need something longer cause when they are shorter they are easily misplaced and sometime hardly to be found inside my BIG bag


I- impressive, sleek and sexy design..


L- longer mean i can view more that what i've got now.. latest innovation with 5.0 megapixel, touch screen, multi touch funtion..

I- I believe as what been said about the phone as the supermodel of Phone it can and should make me like one..

K- keep me updates to the latest news by giving me the better performance when browsing the Net.. should make me loving this even longer...

E- Elegant will definitely be something that i need right now.. am tired of being a very simple at all time..




I- I hope that the LG Chocolate will cheer my live up.. will bring more happiness in me..
T- Try my luck by entering this.. and hoping that u will be mine.. so i could spread the love notes even longer than before



L- Longer is difficult... nada... for me now with all the things in my BIG bags.. i really need a phone that is longer in size so that it's much easier for me to find u..

O- owhhhh i really wish that u are mine.. sleek n elegant LG Chocolate

N-Nuffnangs please... grant my wish.. so that my love for u will last longer n forever... yeahhhh

G-greeedy ehhhh!! no lah.. just try my luck...

E- ending the entry with Thank You for giving us all the writer a chance to win this beautiful longer phone...

R- roll on the drummmm cause the winner will be announce..















Comments

  1. waaah, zaila pon teringin nak cuba tapi idea xmuncul2lah pula

    ReplyDelete
  2. Zaila... jom arrr try.. hehe.. iena pun goreng2 jer buat gitu.. ntah betul ntah idak benda yang dia nak tuh

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…