Skip to main content

dah boleh diharapkan

my recent online shopping was these....
2 frames from Frame Kasih which i love so much... walaupun begitu panjang story di sebalik ketibaan frame ini.. tapi aku sangat suka dan berpuas hati.. thought of doing more of this... thanks Filla.. lega sangat sebab akhirnya sampai jua frame ini ke tangan..

lepas je Hn amik frame nih di pejabat pos... aku terus teruja nak tengok.. dan as usual... si kecik ni sokmo2 nak jadi model aku... heran jugak.. si kakak jarang nak buat gini.. melainkan dia ada mood.. hehe...



i even snapped the pic using my hp sebab nak jadikan wallpaper tuk hp aku tuh.. n aku pun bluetooth or mms kat Hn... so that dia pun guna wallpaper yang sama.. hehe... gigih kan... apapun aku suka... alkisah sampai ke hari ni belum di gantung sebab masih lagi dalam wrapper.. (sayang pulak nak buka).. the family pic aku letak kat living hall.. ingat nak hang dekat gambar2 yang aku amik raya2 lepas... tapi cam tak sesuai jer.. gambar aku ngan Hn aku letak dalam bilik...




n this is the latest of my princess.... walah weiiii naik poning kepala aku ngan dorang berdua.. asyik bergaduh jer kitaorang.. mama dia pulak sora like speaker.. semua benda nak buat kena suruh 2-3 kali.. kalau setakat cakap sekali.. dia buat tak heran jer sebab dok ralit tengok tv.. mana tak geram.. tapi boleh harap dah la takat nak tolong tengok2 kan adik time aku nak semayang ke, mandi ker.. time Hn tadak they are like my right n left hand ler.. sebab nak harapkan aku buat semua benda mmg tak dapat.. tetambah dengan si Afi yang dok gemar menjerit2 nih...


Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...