Skip to main content

dah boleh diharapkan

my recent online shopping was these....
2 frames from Frame Kasih which i love so much... walaupun begitu panjang story di sebalik ketibaan frame ini.. tapi aku sangat suka dan berpuas hati.. thought of doing more of this... thanks Filla.. lega sangat sebab akhirnya sampai jua frame ini ke tangan..

lepas je Hn amik frame nih di pejabat pos... aku terus teruja nak tengok.. dan as usual... si kecik ni sokmo2 nak jadi model aku... heran jugak.. si kakak jarang nak buat gini.. melainkan dia ada mood.. hehe...



i even snapped the pic using my hp sebab nak jadikan wallpaper tuk hp aku tuh.. n aku pun bluetooth or mms kat Hn... so that dia pun guna wallpaper yang sama.. hehe... gigih kan... apapun aku suka... alkisah sampai ke hari ni belum di gantung sebab masih lagi dalam wrapper.. (sayang pulak nak buka).. the family pic aku letak kat living hall.. ingat nak hang dekat gambar2 yang aku amik raya2 lepas... tapi cam tak sesuai jer.. gambar aku ngan Hn aku letak dalam bilik...




n this is the latest of my princess.... walah weiiii naik poning kepala aku ngan dorang berdua.. asyik bergaduh jer kitaorang.. mama dia pulak sora like speaker.. semua benda nak buat kena suruh 2-3 kali.. kalau setakat cakap sekali.. dia buat tak heran jer sebab dok ralit tengok tv.. mana tak geram.. tapi boleh harap dah la takat nak tolong tengok2 kan adik time aku nak semayang ke, mandi ker.. time Hn tadak they are like my right n left hand ler.. sebab nak harapkan aku buat semua benda mmg tak dapat.. tetambah dengan si Afi yang dok gemar menjerit2 nih...


Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..