Skip to main content

jom sakit2kan bdn dulu...

jom bersenam tuk dapat bdn yg sihat dan cantik..
Follow this easy one-week regimen four times in a row. It's designed especially for those who like to keep their weekends exercise-free. "You can look noticeably slimmer and stronger in as little as one month," says David Kirsch, owner of NYC's Madison Square Club gym.

MONDAY
Target your butt, legs, and abs.

What to do:
• 20 minutes of cardio activity
If you work out in a gym, try running on an elliptical trainer or riding an exercise bike with little or no resistance. If you work out at home, try walking briskly, jogging, or shadow boxing.

• 20 squats
To do: Stand with your hands by your sides. Sit back while raising your arms in front of you for balance until thighs are parallel to the floor. Resume your starting position.

• 20 lunges
To do: Stand with your hands on your hips. Step forward with your right leg until your right thigh is parallel to the floor. Resume your starting position, then step forward with your left leg.

• 25 dead lifts
To do: Stand with your arms hanging in front of your body with a three- to five-pound weight in each hand. Bend forward from your waist until your knuckles touch the floor. Resume your starting position.

• 40 crunches

• 40 reverse curls
To do: Lie on your back with your arms by your sides. Raise your legs toward the ceiling until they are perpendicular to it. Raise and then lower your butt two to four inches off the floor.

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..