Skip to main content

kalau boleh kan... aku mahu sangat....

(entry ini sudah di auto publish yer)
aku amik peluang surfing the Net walaupun sepatutnya aku juga masuk tido.. sebab esok mau sekolah maaa... mujur esok kelas tak banyak.. 2 jer to be exact... satu kelas Seni (y6) n the other 1 is year 1 English...
ari sabtu pulak sekolah jua.. ganti tuk CNY... musykil jugak.. sekolah aku tadak cina tapi amik cuti seminggu korang.... happening betul... so korang gi mana2 ker cuti nih.. insyaallah kami akan turun KL.. lepak umah abah.. sambil2 gi celebrate his new post (walaupun sepatutnya sudah pencen tahun ini) hehe... syukur rezeki yang Allah kurniakan tuk abah...
plan maybe nak gi Genting.. tapi rasa2 korang le kan.. ramai tak manusia time tuh.. hehe... other than that mungkin nak gi Cameron.. (aisehhhhh sama tema jer tempat nak gi pun) kalau gi Cameron boleh ler bawak budak2 gi Tambun.. mandi2... then baru lepak Cameron.. tapi agak2 cam ramai jugak orang kan... yolah cuti panjang... tapi sekolah mama aku tidak amik cuti... dorang setakat ari Selasa jer... hoping to be at KL.. then boleh jumpa adik2 aku.. rindu sangat... then boleh gi jalan2... (crossing my finger, kalau boleh nak terpa sangat Pavillion - tak pernah sampai lagi)..
hmm apa lagi nak story de morning glory.. owh pasal ari sabtu nih.. ada merentas desa n pertandingan mewarna jer kat sekolah.. aku bertugas sebagai pencatat.. ingatkan kot boleh nak jaga check point tahun nih tapi tidak jua... huhu.. tak mau argue banyak2 pasal nih.. jadi pencatat pun ok jer.. hehe... kiranya ari sabtu esok nih.. semua sekolah ler.. Hn pun ada merentas desa... twin pun sama... Afi... hehe tinggal umah Mak Na ler jawabnya...

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...