Skip to main content

kalau boleh kan... aku mahu sangat....

(entry ini sudah di auto publish yer)
aku amik peluang surfing the Net walaupun sepatutnya aku juga masuk tido.. sebab esok mau sekolah maaa... mujur esok kelas tak banyak.. 2 jer to be exact... satu kelas Seni (y6) n the other 1 is year 1 English...
ari sabtu pulak sekolah jua.. ganti tuk CNY... musykil jugak.. sekolah aku tadak cina tapi amik cuti seminggu korang.... happening betul... so korang gi mana2 ker cuti nih.. insyaallah kami akan turun KL.. lepak umah abah.. sambil2 gi celebrate his new post (walaupun sepatutnya sudah pencen tahun ini) hehe... syukur rezeki yang Allah kurniakan tuk abah...
plan maybe nak gi Genting.. tapi rasa2 korang le kan.. ramai tak manusia time tuh.. hehe... other than that mungkin nak gi Cameron.. (aisehhhhh sama tema jer tempat nak gi pun) kalau gi Cameron boleh ler bawak budak2 gi Tambun.. mandi2... then baru lepak Cameron.. tapi agak2 cam ramai jugak orang kan... yolah cuti panjang... tapi sekolah mama aku tidak amik cuti... dorang setakat ari Selasa jer... hoping to be at KL.. then boleh jumpa adik2 aku.. rindu sangat... then boleh gi jalan2... (crossing my finger, kalau boleh nak terpa sangat Pavillion - tak pernah sampai lagi)..
hmm apa lagi nak story de morning glory.. owh pasal ari sabtu nih.. ada merentas desa n pertandingan mewarna jer kat sekolah.. aku bertugas sebagai pencatat.. ingatkan kot boleh nak jaga check point tahun nih tapi tidak jua... huhu.. tak mau argue banyak2 pasal nih.. jadi pencatat pun ok jer.. hehe... kiranya ari sabtu esok nih.. semua sekolah ler.. Hn pun ada merentas desa... twin pun sama... Afi... hehe tinggal umah Mak Na ler jawabnya...

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..