Skip to main content

my Happy moments

kalini nak letak gegambar yang aku amik guna hp aku semasa kami cuti2 itu hari (laaa tak abis lagi ker cerita cuti nih).. ala layan je lah.. aku tengah kepanasan ide nih.. kering dah.. sebagaimana keringnya bumi Perlis ni dek kerana panas.. huhu..
gegambar yang di ambil sewaktu kami di Bukit Tinggi
ni 2nd time aku gi situ.. kalini wpun ramai umat manusia
tapi tidakler seperti 1st aku gi dulu..
nak makan pun susah time tuh..


ni pulak gegambar sewaktu jalan2 terjah Pavillion..
hehe..
aku suka gambar Afi atau couch tuh...
dan 1st time aku masuk ladies restroom yang sungguh comfy..
silap tak amik gambar.. cuma amik gambar depan cermin jer..


me with my lil boy..
ehhh dah tak little dah tau..
da besar da anak mama..
da 8 month old dah..
kejap je masa berlalu

ni pulak gambar my princesses
huhu..
sungguh happening dorang sekarang..
asal bergaduh mmg sama naik jer dua2..
angin pun da pandai ikut dan jer..
kekadang pening jugak ngan dorang..
n time tuh toksah dok kata apalah..
mmg sora aku kuat sungguh
melarang itu dan ini..
tension pun boleh...

haaaa ni Afi borrow kereta Adam..
sonok dia duk dalam tuh..
tambah seronok bila adik aku kuarkan remote control
n gerakkan dia..
hehe...
kengkonon cam da pandai bawak kereta la tuh






Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…