Skip to main content

my Happy moments

kalini nak letak gegambar yang aku amik guna hp aku semasa kami cuti2 itu hari (laaa tak abis lagi ker cerita cuti nih).. ala layan je lah.. aku tengah kepanasan ide nih.. kering dah.. sebagaimana keringnya bumi Perlis ni dek kerana panas.. huhu..
gegambar yang di ambil sewaktu kami di Bukit Tinggi
ni 2nd time aku gi situ.. kalini wpun ramai umat manusia
tapi tidakler seperti 1st aku gi dulu..
nak makan pun susah time tuh..


ni pulak gegambar sewaktu jalan2 terjah Pavillion..
hehe..
aku suka gambar Afi atau couch tuh...
dan 1st time aku masuk ladies restroom yang sungguh comfy..
silap tak amik gambar.. cuma amik gambar depan cermin jer..


me with my lil boy..
ehhh dah tak little dah tau..
da besar da anak mama..
da 8 month old dah..
kejap je masa berlalu

ni pulak gambar my princesses
huhu..
sungguh happening dorang sekarang..
asal bergaduh mmg sama naik jer dua2..
angin pun da pandai ikut dan jer..
kekadang pening jugak ngan dorang..
n time tuh toksah dok kata apalah..
mmg sora aku kuat sungguh
melarang itu dan ini..
tension pun boleh...

haaaa ni Afi borrow kereta Adam..
sonok dia duk dalam tuh..
tambah seronok bila adik aku kuarkan remote control
n gerakkan dia..
hehe...
kengkonon cam da pandai bawak kereta la tuh






Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata