Skip to main content

3-Series Birthday Giveaway: THE FACT ABOUT e-caR



sedang aku dok bergoogle.. pusing pi pusing mai jalan2 blog kengkawan.. alih2 aku terkesima melihat title blog yang satu nih.. haaaa 3-Series Birthday Giveaway.. amik ko bukan 1 atau 2 tapi 3 sekali harung.. bertuah ler badan.. hehe..




jadinya aku decide why not.. try pi lah kan.. wpun aku bukan kenal sangat pemilik blog tapi bila baca2 blog dia at least dapat jugak ler gambaran pasal akak (ker adik) kita yang sorang nih..

3 FAKTA yang dirasakan penting tentang e-caR (berdasarkan godek2 aku di dalam blog tuan punya badan)


  • 19.10.2008 adalah detik permulaan penulisan e-caR dalam dunia bloggging.. welcome to the blog world dan selepas itu beliau terus menulis tentang kehidupannya, keluarganya, walaupun it took her about 3 month before starting to write.. takpelah janji ada n3 kan e-caR
  • 3 tajuk yang paling e-caR suka sewaktu menulis blog beliau adalah contest, Eiymann dan NazRins' family.. hehe.. banyak jugak contest yang e-caR ni join.. tahniah yer.. hehe.. dan aku rasa beliau cukup di kenali di kalangan rakan2 bloggernya... for being supportive (in her own way) the following are some of the contest yang e-caR masuk... banyak jgk yg menang kan e-caR

    and owwwhhh i love the last one.. u shud go see her shoes collection, kalau 2nd tag tu.. hmm takkan nak kena detailkan lagi kan.. if its a mom's blog.. then of course the entries will always be about her kids.. n last but not least her family.. hmm sweet happy family
  • last but not least sudah 3 kali e-caR nih buat giveaway gini.. hehe.. pemurah orangnya kan.. tima kasih yer...

dan sebelum aku tutup n3 nih... nih kira khidmat pesanan dari penaja lah yang mengkehendaki setiap n3 yang masuk bertanding menyertakan sekali senarai sponsor bg contest yang diadakan :








okeh rasanya cam da lengkap segala keperluan kepada contest di atas.. but choppp korang nak tahu tak adiah apa yang boleh dimenangi..

tempat pertama : Guess Handbag (RM 269), HPA products and 30% voucher on the cupcakes (oooo i like cupcakes)

tempat kedua : Tie RackScarf dari style-caR, HPA products n 30% voucher oso

tempat ketiga : MELT Pouch, HPA products n 30% voucher

saguhati : 30 hadiah utk dimenangi...

okeh cukup....owhhhh lupa satu lagi maklumat penting.. tarikh tutup adalah pada 31 Mac 2010 at 3pm (adehhh cik kak kita nih suka sungguh nomot 3)

that's it

Comments

  1. salam terjah..

    okiess..LULUS!! gud luck yerr..

    salamz kenal gaks..

    ReplyDelete
  2. tima kasih..
    semoga ada rezeki nak menang..

    hehe...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…