Skip to main content

3-Series Birthday Giveaway: THE FACT ABOUT e-caR



sedang aku dok bergoogle.. pusing pi pusing mai jalan2 blog kengkawan.. alih2 aku terkesima melihat title blog yang satu nih.. haaaa 3-Series Birthday Giveaway.. amik ko bukan 1 atau 2 tapi 3 sekali harung.. bertuah ler badan.. hehe..




jadinya aku decide why not.. try pi lah kan.. wpun aku bukan kenal sangat pemilik blog tapi bila baca2 blog dia at least dapat jugak ler gambaran pasal akak (ker adik) kita yang sorang nih..

3 FAKTA yang dirasakan penting tentang e-caR (berdasarkan godek2 aku di dalam blog tuan punya badan)


  • 19.10.2008 adalah detik permulaan penulisan e-caR dalam dunia bloggging.. welcome to the blog world dan selepas itu beliau terus menulis tentang kehidupannya, keluarganya, walaupun it took her about 3 month before starting to write.. takpelah janji ada n3 kan e-caR
  • 3 tajuk yang paling e-caR suka sewaktu menulis blog beliau adalah contest, Eiymann dan NazRins' family.. hehe.. banyak jugak contest yang e-caR ni join.. tahniah yer.. hehe.. dan aku rasa beliau cukup di kenali di kalangan rakan2 bloggernya... for being supportive (in her own way) the following are some of the contest yang e-caR masuk... banyak jgk yg menang kan e-caR

    and owwwhhh i love the last one.. u shud go see her shoes collection, kalau 2nd tag tu.. hmm takkan nak kena detailkan lagi kan.. if its a mom's blog.. then of course the entries will always be about her kids.. n last but not least her family.. hmm sweet happy family
  • last but not least sudah 3 kali e-caR nih buat giveaway gini.. hehe.. pemurah orangnya kan.. tima kasih yer...

dan sebelum aku tutup n3 nih... nih kira khidmat pesanan dari penaja lah yang mengkehendaki setiap n3 yang masuk bertanding menyertakan sekali senarai sponsor bg contest yang diadakan :








okeh rasanya cam da lengkap segala keperluan kepada contest di atas.. but choppp korang nak tahu tak adiah apa yang boleh dimenangi..

tempat pertama : Guess Handbag (RM 269), HPA products and 30% voucher on the cupcakes (oooo i like cupcakes)

tempat kedua : Tie RackScarf dari style-caR, HPA products n 30% voucher oso

tempat ketiga : MELT Pouch, HPA products n 30% voucher

saguhati : 30 hadiah utk dimenangi...

okeh cukup....owhhhh lupa satu lagi maklumat penting.. tarikh tutup adalah pada 31 Mac 2010 at 3pm (adehhh cik kak kita nih suka sungguh nomot 3)

that's it

Comments

  1. salam terjah..

    okiess..LULUS!! gud luck yerr..

    salamz kenal gaks..

    ReplyDelete
  2. tima kasih..
    semoga ada rezeki nak menang..

    hehe...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...