Skip to main content

apa plan cuti2 malaysia korang



baru harini leh guna Internet kat umah.. ni pun Afi baru jer aku tidokan.. dah mmg time tido dia pun.. skrg susah jugak nak bagi dia minum susu.. kena tunggu betul2 dia nak tido or betul2 lapar baru dia nak minum or else... skrg pun da pandai bila orang marah dia sikit mulalah buat muka sedih.. kalau Hn marah dia (and at that time Afi dgn aku) he will hug me.. cam minta dimanjakan ler sebab abah tengah marah dia.. so cute bila dia buat gitu..

school holiday already started.. so apa plan..ikutkan aku join family aku gi gathering di Melaka... tapi last min terpaksa cancel sebab ada program lain.. kalau tak soheh dah harini gerak balik ke Kulim.. tapi apakan daya.. takpelah maybe next time.. 


adik2 aku akan ada di Melaka minggu nih.. same goes to my parents.. so kami tak delah ke mana2 kot.. sebab balik Kulim pun tadak sapa.. maybe abiskan di Perlis je lah.. hehe.. lagipun Hn cakap Bank Rakyat ada nak guna hostel sekolah.. ada la kot kan program depa...



Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…