Skip to main content

bertuah rasa dapat kawan2 yang begini..

tiada ucapan yang lebih sesuai tuk diucapkan selain dari TERIMA KASIH kerana sudi menganugerahkan aku dengan anugerah di bawah nih.. hehe.. poyo jer kan ayat aku .. ntah pape jer..


anugerah ini aku terima dari dua sahabat blog aku yang sungguh baik hati.. dan mereka adalah.. Sue@MamaHarriz dan MamaZakwan.. Sue aku da kenal agak lama ler (tapi dalam blog jer) but MamaZakwan sangat baru kenal.. tu pun kenal sebab aku ada masuk contest anjuran dia n tup2 da dapat award.. skrg nih giliran aku ler pulak kan...

1- Thank & link the person that gave you the award - done
2- Pass the award onto 15 bloggers you've recently discovered & think are fantastic
3- Contact said blogs & let them know they've won the award
4- State 7 things about yourself


Anugerah ini saya sampaikan kepada:
  1. Ibu Eiymann
  2. Diary XXL
  3. fsakinah's blog
  4. Byzura Razali's Blog
  5. The Never Ending Story of DazzlingLilly Lurve
  6. The One With ....
  7. SIAPE TU...COMELNYE
  8. .:: azzamoro ::.
  9. My Life... is My OWN Life.....
  10. bersama selamanya...
  11. The white shining star
  12. the story of those tiny cute steps
  13. ... The Way of Love...
  14. welcome II my life...
  15. Mr & Mrs Imran

ni lah 15 blog yg saya pilih... dan setiap mereka punya kelebihan masing2 dan aku suka membaca tulisan mereka.. korang gi lah baca yer.. sebenarnya ada banyak lagi kawan2 blog yang aku nak bagi award nih tapi da syarat suh bagi 15.. aku ikut je lah kan.. tapi serius korang gi lah setiap blog yang aku senaraikan tuh.. mmg best.. gi yer...

7 perkara tentang aku :

  • anak sulung dari 4 adik beradik.. ada 2 adik lelaki n 1 adik perempuan..
  • kalau tak dapat nescafe satu hari alamat sakit kepala lah aku hari tuh..
  • cukup pantang kalau aku suruh buat sesuatu, alih2 asyik di tangguh2kan then mmg ler akan tengok benda tuh aku buat sendiri sampai siap (tak kira ler berat ke susah ker)
  • hot tempered.. tapi korang mesti tak caya punya
  • mama yang sangat garang pada anak2.. sampai anak aku cakap tak sayang kat aku dah (adehhh sian aku kan)
  • wpun da ada anak 3 tapi aku tetap berjiwa remaja.. hehe.. jiwa muda orang kata..
  • sensitip gila kalau tengok benda2 yang men'sedih'kan aku (aritu tengok cerita The Chamber kat Astro pun aku leh nangis)
okies da selesai... tugas kawan2 pulak yer..

lots of love,

Comments

  1. kak iena, thank yer for the award ;)
    takpasti bila saya nk update blog ni hehehe

    tgcare ye..

    ReplyDelete
  2. thanks a lot i3na. macam segan je dpt award camnih. hehehe

    ReplyDelete
  3. iena ena dh dpt award nie
    ena tambah jugak nama eina kat award tu sekali yea

    heheheheheh tak caya plak yg eina ie garang..klu nangis tu percaya la sbb dulu eina pernah nangis sbb baca buku apa entah..tgk tv pun blh nangis gak

    persamaan kita..klu kita suruh org tu tak buat2 jugak confirm ena yg buat last2nya tak kira la benda tu berat @pun ringan, geram jea

    ReplyDelete
  4. haha..
    takpelah saling tag mentag kan..

    erksss percayalah bahawa sesungguhnya diriku ini amat garang.. tapi susahle nak tgk iena garang.. uuuu malunya nangis sebab tengok cerita..
    hehe..
    tapi yg last tu mmg tension kan..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...