Skip to main content

bertuah rasa dapat kawan2 yang begini..

tiada ucapan yang lebih sesuai tuk diucapkan selain dari TERIMA KASIH kerana sudi menganugerahkan aku dengan anugerah di bawah nih.. hehe.. poyo jer kan ayat aku .. ntah pape jer..


anugerah ini aku terima dari dua sahabat blog aku yang sungguh baik hati.. dan mereka adalah.. Sue@MamaHarriz dan MamaZakwan.. Sue aku da kenal agak lama ler (tapi dalam blog jer) but MamaZakwan sangat baru kenal.. tu pun kenal sebab aku ada masuk contest anjuran dia n tup2 da dapat award.. skrg nih giliran aku ler pulak kan...

1- Thank & link the person that gave you the award - done
2- Pass the award onto 15 bloggers you've recently discovered & think are fantastic
3- Contact said blogs & let them know they've won the award
4- State 7 things about yourself


Anugerah ini saya sampaikan kepada:
  1. Ibu Eiymann
  2. Diary XXL
  3. fsakinah's blog
  4. Byzura Razali's Blog
  5. The Never Ending Story of DazzlingLilly Lurve
  6. The One With ....
  7. SIAPE TU...COMELNYE
  8. .:: azzamoro ::.
  9. My Life... is My OWN Life.....
  10. bersama selamanya...
  11. The white shining star
  12. the story of those tiny cute steps
  13. ... The Way of Love...
  14. welcome II my life...
  15. Mr & Mrs Imran

ni lah 15 blog yg saya pilih... dan setiap mereka punya kelebihan masing2 dan aku suka membaca tulisan mereka.. korang gi lah baca yer.. sebenarnya ada banyak lagi kawan2 blog yang aku nak bagi award nih tapi da syarat suh bagi 15.. aku ikut je lah kan.. tapi serius korang gi lah setiap blog yang aku senaraikan tuh.. mmg best.. gi yer...

7 perkara tentang aku :

  • anak sulung dari 4 adik beradik.. ada 2 adik lelaki n 1 adik perempuan..
  • kalau tak dapat nescafe satu hari alamat sakit kepala lah aku hari tuh..
  • cukup pantang kalau aku suruh buat sesuatu, alih2 asyik di tangguh2kan then mmg ler akan tengok benda tuh aku buat sendiri sampai siap (tak kira ler berat ke susah ker)
  • hot tempered.. tapi korang mesti tak caya punya
  • mama yang sangat garang pada anak2.. sampai anak aku cakap tak sayang kat aku dah (adehhh sian aku kan)
  • wpun da ada anak 3 tapi aku tetap berjiwa remaja.. hehe.. jiwa muda orang kata..
  • sensitip gila kalau tengok benda2 yang men'sedih'kan aku (aritu tengok cerita The Chamber kat Astro pun aku leh nangis)
okies da selesai... tugas kawan2 pulak yer..

lots of love,

Comments

  1. kak iena, thank yer for the award ;)
    takpasti bila saya nk update blog ni hehehe

    tgcare ye..

    ReplyDelete
  2. thanks a lot i3na. macam segan je dpt award camnih. hehehe

    ReplyDelete
  3. iena ena dh dpt award nie
    ena tambah jugak nama eina kat award tu sekali yea

    heheheheheh tak caya plak yg eina ie garang..klu nangis tu percaya la sbb dulu eina pernah nangis sbb baca buku apa entah..tgk tv pun blh nangis gak

    persamaan kita..klu kita suruh org tu tak buat2 jugak confirm ena yg buat last2nya tak kira la benda tu berat @pun ringan, geram jea

    ReplyDelete
  4. haha..
    takpelah saling tag mentag kan..

    erksss percayalah bahawa sesungguhnya diriku ini amat garang.. tapi susahle nak tgk iena garang.. uuuu malunya nangis sebab tengok cerita..
    hehe..
    tapi yg last tu mmg tension kan..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…