Skip to main content

buat jer kat umah.. bukannya susah pun.. hehe...


cuba cakap sapa yang tak suka kelihatan cantik.. kat umah jer buatnya.. tak yah nak kalut da pi spa (haaa sesuai le tuk orang cam aku... da bertahun plan nak gi spa tapi sampai ke sudah tak pegi jugak).. jom baca..

Need some R&R? Try these simple at-home spa treatments and give yourself a lift.

Okay, when was the last time you cut your hair? Or did your nails? If you can't remember, it's probably not your baby-addled mind playing tricks on you. It's just your actual crazy life, in which taking anything longer than a two-minute shower seems like a major beauty accomplishment. But taking care of yourself is an important part of taking care of someone else (your baby!). Besides looking better, you'll feel better, and that effect will definitely trickle down to your little one.

You don't need to block out a day of beauty at a fancy spa (but more power to you if you can). Just set aside some time for a little beauty boost once in a while. Hey, making the appointment is half the battle, ladies.

Give your hair a mini-makeover. Your life has changed — shouldn't your hair keep up? Consider a sassy, shorter do that's easy to maintain, or try some highlights for a bold (but not too bold) pick-me-up. Not up for a big change? Just go for a deep conditioning treatment and a good trim…then treat yourself to some cute clips or ponytail holders.

Neaten up your nails. Go for a manicure (and add a pedicure if you can swing it, for that extra aaaah-factor) to keep your nails looking groomed and pretty. Choose a neutral shade that won't show chips so easily. (Unless you wear rubber gloves all day — not!) And keep nails short and rounded — long, pointy eagle-like talons aren't exactly practical for big-time diaper changes, not to mention all those snaps and buttons on a baby's wardrobe!

Get a facial. If you can, splurge on a professional treatment, but if you can't spare the time or the bucks, try whipping up your own complexion concoction with a combination of natural skin-soothing ingredients. For example, this homemade mask works wonders on irritated skin:

Soothing Mask

1 cup plain yogurt (it feels particularly great straight from the fridge)
½ cup oatmeal (nothing fancy here — any type works)

Mix together and apply to your face; leave on for 15 minutes then rinse with warm water and a washcloth. (If your skin is oily, add a few drops of lime juice to the mix. Dry skin? Stir in two tablespoons of honey.)

Go for the rub. There's nothing more soothing to your body and soul than a massage. Again, a professional rubdown is the ultimate treat, but you can also enlist your partner to roll up his sleeves, pour on some oil, and knead your tension away. Pressed for time? A mini hands-and-feet massage can be very effective (and easier to finesse as you sit on the sofa with your partner tonight).

Take a soak. A session in a steam room or sauna will not only relax your tired muscles but will open your pores to remove impurities as well. If that's not an option, reserve time (let Daddy do bedtime duty today) for a nice long soak at home. Add a few drops of essential oils like lavender or sandalwood to calm your mood, break out your loofah, light a scented candle, turn on your favorite tunes…and kiss your stress good-bye.

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...