Skip to main content

I Wanna Be a Project Alpha TV Star!



nak masuk televisyen...


nak jadi penyanyi...



adehh aku rasa aku tidaklah punya suara yang merdu.. kalau setakat nak menyanyi dalam bilik air or nak nyanyi dodoikan si kecik tido boleh ler.. tapi teringin nih dalam hati aku yang kecik nih.. teringin sangat nak jadi femes.. teringin sangat nak orang ramai kenal aku sapa... (duhh ada ke orang nak kenal aku ek)...

camner nak jadi femes.. camner nak buat nak bagi semua orang kenal kita.. camner nak buat.. bila orang selisih jer ngan kita.. pastu semua pakat bisik2... oooo tulah si polan..sipolan.. ala yang glemer tuh... (haaaa sapa nak...)


nak tau ker... aku nih kan suka nak berkongsi ngan korang tips.... tapi arini bukan nak kongsi tips cantik, body mantap ke apa... harini aku nak story pasal Project Alpha nih.. ala yang di anjurkan oleh Nuffnang n sekian2 penaja... contoh Adidas, P1 ada MAS...





sekarang nih.. dengan menulis blog pun korang boleh fofular tau... tak caya.. gi lah tengok blog2 kengkawan korang.. haaaaa kan ramai yang boleh menulis.. yang ada ribu riban visitors, followers... glamour le tuh kan.. so sekarang nih.. kalau korang rasa cam boleh or layak or ada kemampuan tuk jadi Star TV (masuk TV tau jangan buat main) n jadi fofular cam Aznil Hj Nawawi (featured in Season 2 punya Project Alpha) senang jer...

ikut je step2 yang tertera di bawah...
  1. buat video (dalam seminit atau kurang) ceritalah kenapa agaknya korang merasakan yang korang sangat ler layak untuk menyertai Project Alpha...
pastu ikut pulak langkah2 di bwh:

Step 1: Join ruumz or login to your account
Step 2: Join the Project Alpha ruumz group! (You're looking at it!)
Step 3: Upload your video into the 'Auditions' Album below
Step 4: Insert a title and a short description about your audition.
Tip: You can also tag yourself to your video so that it will appear on your ruumz profile page
Step 5: To increase your chances of being selected, get your friends and family to "Like" your video


haaa tak susah kan... apa tunggu lagi.. gi lah buat video... aku nih segan sikit tu pasal aku tak buat video... takpelah aku kasik can kat korang yer.. buat tau..


owh hadiah2nyer ... kalau korang berjaya... adalah seperti berikut:

The Top 3 winners will be featured as guests bloggers in the next season of Project Alpha and will also walk away with:

1st Prize
- 3 days 2 nights stay at 360Kuching Hotel, Kuching in a Deluxe Room with breakfast for 2 pax
- Adidas ACTION 3 hamper worth RM100 (Includes a South Africa 2010 mini ball)
- P1 W1GGY Prepaid worth RM199

2nd & 3rd Prize
- Adidas ACTION 3 hamper worth RM100 (Includes a South Africa 2010 mini ball)
- P1 W1GGY Prepaid worth RM199




amacam.. ada berani ker nak join... hehe.. aku tau ramai yang teruja nih.. tapi takpelah aku kasik can kat korang yer... korang masuk tau.. upload ler video korang.. aku nih.. sekadar penulis yang baru nak bertatih.. (adehhh malu pulak)

aku sudahi tulisan aku kalinih dengan Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions or projectalpha.ruumz.com/groups

Comments

  1. taking part only tapi buat video no lah... hehe.. malu

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata