Skip to main content

I Wanna Be a Project Alpha TV Star!



nak masuk televisyen...


nak jadi penyanyi...



adehh aku rasa aku tidaklah punya suara yang merdu.. kalau setakat nak menyanyi dalam bilik air or nak nyanyi dodoikan si kecik tido boleh ler.. tapi teringin nih dalam hati aku yang kecik nih.. teringin sangat nak jadi femes.. teringin sangat nak orang ramai kenal aku sapa... (duhh ada ke orang nak kenal aku ek)...

camner nak jadi femes.. camner nak buat nak bagi semua orang kenal kita.. camner nak buat.. bila orang selisih jer ngan kita.. pastu semua pakat bisik2... oooo tulah si polan..sipolan.. ala yang glemer tuh... (haaaa sapa nak...)


nak tau ker... aku nih kan suka nak berkongsi ngan korang tips.... tapi arini bukan nak kongsi tips cantik, body mantap ke apa... harini aku nak story pasal Project Alpha nih.. ala yang di anjurkan oleh Nuffnang n sekian2 penaja... contoh Adidas, P1 ada MAS...





sekarang nih.. dengan menulis blog pun korang boleh fofular tau... tak caya.. gi lah tengok blog2 kengkawan korang.. haaaaa kan ramai yang boleh menulis.. yang ada ribu riban visitors, followers... glamour le tuh kan.. so sekarang nih.. kalau korang rasa cam boleh or layak or ada kemampuan tuk jadi Star TV (masuk TV tau jangan buat main) n jadi fofular cam Aznil Hj Nawawi (featured in Season 2 punya Project Alpha) senang jer...

ikut je step2 yang tertera di bawah...
  1. buat video (dalam seminit atau kurang) ceritalah kenapa agaknya korang merasakan yang korang sangat ler layak untuk menyertai Project Alpha...
pastu ikut pulak langkah2 di bwh:

Step 1: Join ruumz or login to your account
Step 2: Join the Project Alpha ruumz group! (You're looking at it!)
Step 3: Upload your video into the 'Auditions' Album below
Step 4: Insert a title and a short description about your audition.
Tip: You can also tag yourself to your video so that it will appear on your ruumz profile page
Step 5: To increase your chances of being selected, get your friends and family to "Like" your video


haaa tak susah kan... apa tunggu lagi.. gi lah buat video... aku nih segan sikit tu pasal aku tak buat video... takpelah aku kasik can kat korang yer.. buat tau..


owh hadiah2nyer ... kalau korang berjaya... adalah seperti berikut:

The Top 3 winners will be featured as guests bloggers in the next season of Project Alpha and will also walk away with:

1st Prize
- 3 days 2 nights stay at 360Kuching Hotel, Kuching in a Deluxe Room with breakfast for 2 pax
- Adidas ACTION 3 hamper worth RM100 (Includes a South Africa 2010 mini ball)
- P1 W1GGY Prepaid worth RM199

2nd & 3rd Prize
- Adidas ACTION 3 hamper worth RM100 (Includes a South Africa 2010 mini ball)
- P1 W1GGY Prepaid worth RM199




amacam.. ada berani ker nak join... hehe.. aku tau ramai yang teruja nih.. tapi takpelah aku kasik can kat korang yer... korang masuk tau.. upload ler video korang.. aku nih.. sekadar penulis yang baru nak bertatih.. (adehhh malu pulak)

aku sudahi tulisan aku kalinih dengan Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions or projectalpha.ruumz.com/groups

Comments

  1. taking part only tapi buat video no lah... hehe.. malu

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...