Skip to main content

kalau tadak duit.. takkan tak boleh nak jadi cantik kan

haaa  ni aku buat sambungan n3 aku on Beauty Tips itu hari ok


6. Plump Thin Lips

Think pink

"Dark or bright colors call attention to the size of your lips, emphasizing thinness and fine lines around your mouth," says Liebeskind. Instead, choose a lipstick that mimics the color of your lips when you were younger.

Define your lips

After applying lipstick, line just at the outer edge of the natural border of your mouth with a pencil in a shade that exactly matches your lipstick. Don't try to draw on a bigger pout—it'll only look fake.


7. Brighten Your Smile



Mix your own whitener

Brushing with a paste made of baking soda and water a few times a month removes superficial staining and whitens teeth by a shade or two. "The graininess neutralizes stains and polishes teeth but isn't abrasive enough to wear down your enamel," says Jennifer Jablow, DDS, a cosmetic dentist in New York City.

Keep teeth whiter, longer

To sidestep stains when drinking red wine, chase your vino with a handful of crunchy raw vegetables. "They have a brushing action that can rub away newly setting stains," says Jablow.

Choose the right lipstick shade

"Colors with blue undertones make teeth appear brighter," explains Liebeskind. To figure out which of your lipsticks fit the bill, she recommends lining up three or four shades—in comparison to each other, it will be more obvious which are blue-based and which have yellow or gold undertones that bring out the yellow in teeth.


8. Minimize Undereye Circles

Be generous with your concealer

"The biggest mistake women make is using too little concealer," says Liebeskind. Start by putting on eye cream—concealer can settle into fine lines of all skin types, especially drier complexions. Then apply a generous layer of concealer from the inner corner of the eye around to the outer corner with a concealer brush. Pat and press the product into the skin to blend. If there's still any darkness visible, apply a second layer. Set the concealer with a dusting of face powder that matches your foundation.

Caffeinate your eyes

Tea bags can perk up tired-looking eyes. "The caffeine helps shrink the underlying dark blood vessels and forces out some of the liquid that creates puffiness," explains Ava Shamban, MD, an assistant clinical professor of dermatology at UCLA. Soak tea bags in hot water for a minute before plunging them into ice water for a few seconds. Lie down and apply them directly to your eyes for 15 minutes.


9. Smooth Imperfections



Keep makeup outside the lines

To be sure there's no excess makeup to settle into—and emphasize—the fine lines around your eyes and mouth, Ahnert suggests using a dry makeup sponge to gently smooth and blend makeup after applying it. Don't wipe, though, or you'll rub it off.

10. Give Eyes a Lift

Curl lashes correctly

When lashes are clean and dry (wet ones won't hold a curl), position the curler at the root of lashes and give three firm, gentle pumps. Release and repeat. "Holding it steady doesn't create a natural-looking, fluid curl," says Liebeskind.

Create a long-lasting curl

Heat your curler with your blow-dryer for 15 seconds first. "The warmth holds the bend better," says NYC-based makeup artist Mally Roncal.


nih kiranya n3 yang aku akan auto-publish untukpaparan setiap 10am n above sebab waktu tuh aku akan berada di sekolah kecuali hari cuti.. so taknak korang datang jengah tanpa ada n3 baru jadi aku buat ler auto publish sedikit tips2 yang aku harap boleh ler dijadikan panduan yer.. 

jangan marah..


Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...