Skip to main content

sekali sekala turun padang... habis sora aku




adehh sakit tekak den.. punya bersorak sakan tadi kat sk sanglang..ada kejohanan sukan peringkat kawasan Tambun Tulang... aku pi bagi sokongan le kan... sendiri mau ingat.. orang dah bagi balik awal kul 1135 takkan tak pi pulak.. hehe...


sonok ler.. sekali sekala dok layan sukan2 sekolah nih.. tapi tadi yang paling aku layan adalah lompat tinggi kategori lelaki.. aduhhhh sakit jiwa nengokkan bebudak tuh lompat.. ada gaya tau.. bukan takat main lompat zero point tuh.. kiranya agak fight ler.. time aku nak balik tadi (around 5pm) budak tuh dok try record baru kot.. dia sensorang jer yang dok lompat.. 


aku bukan pengurus pasukan ataupun cikgu yang terlibat secara langsung dengan team olahraga sekolah.. tapi aku teringin jugak.. wpun aku tidakle ada kemahiran tuk train dorang tapi seronok dapat pengalaman baru.. 

teringat lak dulu masa kat maktab aku antara segelintir pelajar yang lulus dalam exam KOAM yang dibuat di sana.. bukan nak mengebat tapi mmg tak ramai yang lulus.. yang best tuh.. bebudak yang option pendidikan jasmani kesihatan pun tak ramai yang lulus... ntahler aku pun tak tau camner leh lulus... cuma baca all the notes given.. then bila da lulus... sepatutnya aku kena inform kat sekolah then amik ujian apa tah untuk lantikan sebagai pegawai KOAM (to be able to incharge or involve directly dalam kejohanan sukan-ala pegawai2 yang pakai baju putih tuh masa sukan tuh) tapi terkubur jer.. sebab Hn tak bagi.. (wpun aku teringin jugak)

so tadi masa kat padang.. aku rasa aku nih agak bising jugakler... jadi geng sorak dengan bebudak sekolah aku.. hehe.. seronok ler sorak2 gitu.. jgn esok dibuatnya tadak suara sudah lah.. 


apa pun esok ada lagi until Thursday.. esok mungkin tak dapat pegi tengok tapi on Thursday harusss pergi.. wpun mungkin sek aku tadak wakil pape.. tapi nak gi tngok jugak(hopefully ada yang sangkut acara akhir) esok tak dapat pegi sebab ada mesy PIBG kat sekolah twin..



Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...