Skip to main content

aku bukanlah photog profesional...

tapi aku suka je amik gambar guna hp aku yang tak seberapa canggih nih (adeehhhh tak bersyukur pulak).. apapun.. mmg kalau gi memana aku akan pastikan ada gambar yang aku amik guna hp aku.. tanda kenang2 an... dan yang best bila da digital ni kan senang le nak edit bagi cantik or burukkan gambar tuh.. hahahaha... pape tah..

aku tadak idea nak tulis pasal perjumpaan ngan TPM itu hari di Dewan 2020.. so aku hanya tepek gambar dan buat caption sikit jadilah yer.. kang bosan lak korang masuk blog aku tapi tadak new update.. bukan tadak cerita nak cerita.. tapi aku tak sempat...



the brochure or buku aturcara majlis... kaler purple lagi.. cantik



one of the most happening akak di sekolah aku...
she's a singer tau.. jgn buat main
dah perform kat Istana Arau lagi..
hehe... orang Perlis musti kenal nyer kan..




"bilalah nak mula nih... ngantuk weeiii petang2 gini"



ucapan... demi ucapan


erkssss pertama kali bertemu muka dengan menteri nih...
jakun sikit aku..
(hehe.. wpun cuma dari jauh)



comeyyyy tak aku..



ada orang kata aku cam budak2 lagi
(adehhh adakah itu satu pujian or perli)



sebab tak tahan sangat ngantuk..
so kami bergambarlah apa lagi kan...



tekun je semua orang
padahal dalam hati tu soheh dok kata bila nak habis nih..



TPM siap kata dia gembira sangat sebab
begitu ramai warga pendidik yang sudi datang
duhhhhh
abis kalau tak datang kang jadik benda lain pulak..


so kesimpulannya... petang tuh.. wpun sungguh ler mata dan badan ini sangat letih dan mengantuk tapi atas dasar tanggungjawab dan amanah yang diberikan gagahkan jua datang mendengar sedikit kata2 perangsang dan maklumat yang disampaikan...


Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…