Skip to main content

aku suka bag.. dan tak sabar nak beli bag2 ini

itu hari membaca blog ThePinkStilettos sungguh cute bag yg dgunakan tuk put her groceries while doing her shopping in style... sungguh menarik ler bag2 itu.. dan aku yang gila bag ini sangat le menahan sabar nih.. nak membeli ke idak..

kalau nak beli i would love to have these...



Baggu Fuchsia @ RM 36


Baggu Flower Black @ RM 36


Baggu Ochre @ RM 29

This stylish and ridiculously practical bag is one easy step in helping save the planet. Baggu ("bag" in Japanese) is machine washable, and folds up into it's own pouch small enough to tuck into your handbag or pocket. Made of super-tough ripstop nylon in bright, fun colors, it's the re-usable bag that's eco-chic.

Why Baggus are so great? You want to replace your old friends -- the paper & plastic bags, with something that does their job without creating needless waste or harming the environment. Using one Baggu for one year replaces 300 to 700 disposable bags.

Do You Know?
+ One Baggu holds the contents of 2 to 3 plastic grocery bags; 5-6 bags can hold a whole cart full of groceries.
+ Baggu Bag handles are the perfect length; you can hold them in your hand, on your forearm, or over your shoulder.
+ They are made from strong ripstop nylon weighing only 50gm and can carry 15-30kg (depending on sizes).
+ They fold into a flat 13 x 13cm pouch that easily slips in a purse or pocket; that way they are always handy when you need them.
+ Baggu bags have a nice big gusset in the bottom so they will sit flat when they are filled (good for eggs & milk).

Baggu is great whether you shop on foot or drive to the store, you always need to have a bag or two that fold up small and can be carried in your purse, ready for an unexpected errand.

Made of lightweight, hard working fabrics that will perform for years of service in all of your daily toting tasks: groceries, pharmacy purchases, gifts, and books, and pet food, and clothes and anything else you can think of; all the things you find yourself accepting a disposable bag to bring home.

Changing your own shopping habits is one small thing you can do to make a difference - feel good every time you use your BAGGU!

Plastic Bags & the Planet
The average family brings home 1,000 bags every year. Most of those bags end up in land fills. That really adds up - 100 billion plastic bags are sent to landfill in the US each year. In landfills, it can take up to 1000 years for a bag to decompose. Plastics don't biodegrade, they photo-degrade, breaking down into tiny toxic pieces that contaminate soil and water or harm wildlife.

Every time you use your Baggu bag instead of plastic or paper you are doing something good.


haaa sambil2 bershopping kita kena ingat yang tanggungjawab kita juga adalah untuk menjaga bumi kita nih.. jadinya marilah sama2 kita kurangkan penggunaan bag plastik.. beli bag yang comel nih.. lagipun la ni kan ada sesetengah super n hypermarket yang dah kenakan caj bagi setiap beg plastik yang digunakan betul tak... tak bagus le gitu kan.. so apa kata kita sama2 guna bag yang dapat selamatkan bumi kita...

hehe.. dah jadi cam advert pulak.. bukan yer.. cumanya aku cukup berkenan tengok Iza guna bag nih.. nak tengok lebih banyak koleksi bag reusable nih boleh jengah ke link ini

Comments

  1. leez plak tgh menahan sabor m'beli kasut nih! hu3..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…