Skip to main content

alkisah.. nak dijadikan cerita..


sebagaimana yang sesetengah dah tahu.. i've changed my phonenumber... hehe.. saja2 nak bertukar angin.. before am using postpaid tapi sekarang try using prepaid pulak.. i thought tadak maslahler kan.. since i only need to inform friends and family bout it.. tapi nak dijadikan cerita..

harini Hn minta tolong bayarkan Astro tuk umah sewa kami di Arau tuh.. he already bank in the money yesterday.. so pagi tadi while waiting for my class to start aku try ler masuk cimbclicks n then tried to pay the bill.. seperti selalu buat ler apa yang patut sampailer bila kena request for tac number baru aku perasan yang nombor tac tu akan dihantar ke hphone.. and my phone number telah bertukar kan.. so camner... haaaa padan muka aku..

i tried to change the number dalam contact info.. tapi tak dapat tac number (utk tukar phone number tuh) sampai ke sudah... balik rumah pun tried the same thing masih tak berjaya.. so godek2 sana sini then dekat bahagian FAQ ada mention macam mana kalau mobile phone missing??

later i called the customer service and nak dijadikan cerita i need to do everything di ATM machine... huu... ku sangkakan ianya mudah rupanya tidak jua... (wpun tidak lah sesusah mana) kot kalau sampai kena isi borang bagai aku mmg tension ler jugak kan.. tapi mujur semuanya hanya perlu dibuat di ATM.. tengoklah esok Friday.. sempat ke idak kalau tak tengoklah bila sempat...


Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..