Skip to main content

alkisah.. nak dijadikan cerita..


sebagaimana yang sesetengah dah tahu.. i've changed my phonenumber... hehe.. saja2 nak bertukar angin.. before am using postpaid tapi sekarang try using prepaid pulak.. i thought tadak maslahler kan.. since i only need to inform friends and family bout it.. tapi nak dijadikan cerita..

harini Hn minta tolong bayarkan Astro tuk umah sewa kami di Arau tuh.. he already bank in the money yesterday.. so pagi tadi while waiting for my class to start aku try ler masuk cimbclicks n then tried to pay the bill.. seperti selalu buat ler apa yang patut sampailer bila kena request for tac number baru aku perasan yang nombor tac tu akan dihantar ke hphone.. and my phone number telah bertukar kan.. so camner... haaaa padan muka aku..

i tried to change the number dalam contact info.. tapi tak dapat tac number (utk tukar phone number tuh) sampai ke sudah... balik rumah pun tried the same thing masih tak berjaya.. so godek2 sana sini then dekat bahagian FAQ ada mention macam mana kalau mobile phone missing??

later i called the customer service and nak dijadikan cerita i need to do everything di ATM machine... huu... ku sangkakan ianya mudah rupanya tidak jua... (wpun tidak lah sesusah mana) kot kalau sampai kena isi borang bagai aku mmg tension ler jugak kan.. tapi mujur semuanya hanya perlu dibuat di ATM.. tengoklah esok Friday.. sempat ke idak kalau tak tengoklah bila sempat...


Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...