Skip to main content

are u a HUNTER or a WRITER




Creative Hunter Award (x1 RM150 Shopping Spree)
Just make a posting in your blog about our rabbit hunting competition! One best blog gets to win a FREE bag too! (learn more)








am not a hunter.. sebab aku mungkin tidak berkesempatan berada di depan laptop untuk menangkap arnab2 putih yang akan sentiasa berkeliaran di www.alicewonders.com yelah.. kalau tangkap arnab kena ada pemerhatian yang tajam dan bukan sepanjang masa arnab tu nak keluar.. ada masa2 tertentu jugak.. haaa tu kena study yer.. bukan main terkam tangkap ikut dan jer..


sila pastikan mata anda cukup tajam sebab the white rabbit will be anywhere




da dapat tangkap apa lagi hantar le dekat pihak penaja. and u wil get ur prize


tapi tulah.. mujur jugak ada kategori kedua.. kalau tak boleh tangkap si arnab putih... aku boleh jadi the creative hunter.. yang mampu menggalakkan lebih ramai menyertai sebab hadiahnya adalah kegilaan setiap wanita.. sapa tak suka dapat bag.. percuma lak tuh.. dan yang paling best kalau korang masuk as a hunter.. hadiahnya lagi lumayan RM 500 shopping spree.. tak mau.. alahai.. sayangnya...

so sapa yang mau.. sila lah.. pertandingan ini akan berlangsung sehingga 10 April jer.. tak lama da tuh.. jadi apa tunggu lagi.. jom arrr join.. mana tau kot2 dapat bag free.. tak pun ada yang akan dapat RM500


Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…