Skip to main content

are u a HUNTER or a WRITER




Creative Hunter Award (x1 RM150 Shopping Spree)
Just make a posting in your blog about our rabbit hunting competition! One best blog gets to win a FREE bag too! (learn more)








am not a hunter.. sebab aku mungkin tidak berkesempatan berada di depan laptop untuk menangkap arnab2 putih yang akan sentiasa berkeliaran di www.alicewonders.com yelah.. kalau tangkap arnab kena ada pemerhatian yang tajam dan bukan sepanjang masa arnab tu nak keluar.. ada masa2 tertentu jugak.. haaa tu kena study yer.. bukan main terkam tangkap ikut dan jer..


sila pastikan mata anda cukup tajam sebab the white rabbit will be anywhere




da dapat tangkap apa lagi hantar le dekat pihak penaja. and u wil get ur prize


tapi tulah.. mujur jugak ada kategori kedua.. kalau tak boleh tangkap si arnab putih... aku boleh jadi the creative hunter.. yang mampu menggalakkan lebih ramai menyertai sebab hadiahnya adalah kegilaan setiap wanita.. sapa tak suka dapat bag.. percuma lak tuh.. dan yang paling best kalau korang masuk as a hunter.. hadiahnya lagi lumayan RM 500 shopping spree.. tak mau.. alahai.. sayangnya...

so sapa yang mau.. sila lah.. pertandingan ini akan berlangsung sehingga 10 April jer.. tak lama da tuh.. jadi apa tunggu lagi.. jom arrr join.. mana tau kot2 dapat bag free.. tak pun ada yang akan dapat RM500


Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...