Skip to main content

kalau da bosan baca cerita... tengok gambar pun jadilah

lepas Hn balik dari Terengganu.. kami gi Alor Star tuk shopping.. beli baju sikit.. tuk pakai.. sebabnya most of my baju adalah t-shirt yang rasanya da berkurun usianya... serius aku pun da tak ingat bila kali terakhir aku betul2 shopping baju tuk aku pakai gi jalan2.... last aku ingat waktu pregnant beli baju dekat Jusco.. pastu da tak ingat bila..

teruknya aku.. hehe.. kalau beli online rasanya ada kot.. tapi tulah bila beli online ni agak berisiko dengan saiznya.. jadi aku terpaksa tunggu badan aku nih betul2 turun lagi baru leh pakai.. cumanya sekarang nih rasa cam tak mau pulak pakai yang beli2 tuh.. camner.. takpelah.. nanti mungkin bila aku da kecik sikit.. aku akan pakai baju2 tuh...


tanak story pasal shopping2 sebab cam da agak basi cerita itu.. tapi nak kongsi gegambar yang aku amik sewaktu di sana.. cam suka jer.. ada gambar Afi dan Abah... Adriana n Annisa...


Afi yang menagih simpati Hn sebab dia tengok Hn da gerak nak gi tempat lain


Abah.. adik tak mau ikut mama... nak ikut abah ...


Okeh tapi Afi kena jadi budak baik.. baru abah bawak Afi jalan


takut abahnya tipu.. sampai gitu sekali tengok abah dok pakai the carrier


tetiba cam excited nak amik gambar dengan McDonald tua nih..


sama tapi tak serupa...



Hn kan ngajar bebudak rugby so tengok sampaikan anak dara dia pun dibelinya baju rugby... so am guessing now that Afi is around.. lagilah dia sakan nak membajukan anaknya dengan baju2 rugby.. sabar jelah anak aku nanti kan..


Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...