Skip to main content

kalau da bosan baca cerita... tengok gambar pun jadilah

lepas Hn balik dari Terengganu.. kami gi Alor Star tuk shopping.. beli baju sikit.. tuk pakai.. sebabnya most of my baju adalah t-shirt yang rasanya da berkurun usianya... serius aku pun da tak ingat bila kali terakhir aku betul2 shopping baju tuk aku pakai gi jalan2.... last aku ingat waktu pregnant beli baju dekat Jusco.. pastu da tak ingat bila..

teruknya aku.. hehe.. kalau beli online rasanya ada kot.. tapi tulah bila beli online ni agak berisiko dengan saiznya.. jadi aku terpaksa tunggu badan aku nih betul2 turun lagi baru leh pakai.. cumanya sekarang nih rasa cam tak mau pulak pakai yang beli2 tuh.. camner.. takpelah.. nanti mungkin bila aku da kecik sikit.. aku akan pakai baju2 tuh...


tanak story pasal shopping2 sebab cam da agak basi cerita itu.. tapi nak kongsi gegambar yang aku amik sewaktu di sana.. cam suka jer.. ada gambar Afi dan Abah... Adriana n Annisa...


Afi yang menagih simpati Hn sebab dia tengok Hn da gerak nak gi tempat lain


Abah.. adik tak mau ikut mama... nak ikut abah ...


Okeh tapi Afi kena jadi budak baik.. baru abah bawak Afi jalan


takut abahnya tipu.. sampai gitu sekali tengok abah dok pakai the carrier


tetiba cam excited nak amik gambar dengan McDonald tua nih..


sama tapi tak serupa...



Hn kan ngajar bebudak rugby so tengok sampaikan anak dara dia pun dibelinya baju rugby... so am guessing now that Afi is around.. lagilah dia sakan nak membajukan anaknya dengan baju2 rugby.. sabar jelah anak aku nanti kan..


Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata