Skip to main content

kalau da bosan baca cerita... tengok gambar pun jadilah

lepas Hn balik dari Terengganu.. kami gi Alor Star tuk shopping.. beli baju sikit.. tuk pakai.. sebabnya most of my baju adalah t-shirt yang rasanya da berkurun usianya... serius aku pun da tak ingat bila kali terakhir aku betul2 shopping baju tuk aku pakai gi jalan2.... last aku ingat waktu pregnant beli baju dekat Jusco.. pastu da tak ingat bila..

teruknya aku.. hehe.. kalau beli online rasanya ada kot.. tapi tulah bila beli online ni agak berisiko dengan saiznya.. jadi aku terpaksa tunggu badan aku nih betul2 turun lagi baru leh pakai.. cumanya sekarang nih rasa cam tak mau pulak pakai yang beli2 tuh.. camner.. takpelah.. nanti mungkin bila aku da kecik sikit.. aku akan pakai baju2 tuh...


tanak story pasal shopping2 sebab cam da agak basi cerita itu.. tapi nak kongsi gegambar yang aku amik sewaktu di sana.. cam suka jer.. ada gambar Afi dan Abah... Adriana n Annisa...


Afi yang menagih simpati Hn sebab dia tengok Hn da gerak nak gi tempat lain


Abah.. adik tak mau ikut mama... nak ikut abah ...


Okeh tapi Afi kena jadi budak baik.. baru abah bawak Afi jalan


takut abahnya tipu.. sampai gitu sekali tengok abah dok pakai the carrier


tetiba cam excited nak amik gambar dengan McDonald tua nih..


sama tapi tak serupa...



Hn kan ngajar bebudak rugby so tengok sampaikan anak dara dia pun dibelinya baju rugby... so am guessing now that Afi is around.. lagilah dia sakan nak membajukan anaknya dengan baju2 rugby.. sabar jelah anak aku nanti kan..


Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…