Skip to main content

agak sibuk di hari Jumaat..

jumaat around 1 aku gerak gi UUM dengan adik ipar aku.. dia ada interview tuk kursus perguruan (UPU).. Hn tak boleh bawak.. kereta ayah pulak rosak so aku lah yang kena gi antar.. mujur sempat sebabnya kan aku ada kursus on that same day..

balik kursus around 12.. then gi antar kawan dekat2 dengan sekolah jer umah dia.. tengok dorang belum sampai (MIL n adik2).. aku gi amik Afi dulu.. then masuk rumah tengok dorang da smp.. aku terus gi mandi, siap then makan.. lapar sungguh.. pastu terus gerak gi UUM.. saja kuar awal sikit sebab aku tau tempat interview tuh.. kot nanti tersilap jalan ke apa



sampai jer tengok jam dah kul 145 lebih sikit.. gerak gi Fakulti Teknologi Maklumat.. then nampak ada surat pemberitahuan.. sessi temuduga mula jam 230.. ok sempat ler nak gi carik surau dulu sebab adik semayang.. aku off so tadak masalah.. hehehe... masa sampai tu tgk budak da ramai dok kat ruang menunggu.. banyak bilik ropanya tuk interview nih.



sementara dok tunggu interview tuh.. aku da tak tau pe nak buat.. mujur bawak novel.. boleh gak baca.. sambil2 dok tengok gelagat bebudak nak masuk bilik interview.. hehe.. lawak pun ada.. tengok ahli keluarga yang menghantar lagi sakan.. siap bawak dengan tok n tok wan lagi.. cam da nak antar anak cucu masuk U pulak.. hehe.. sian tau sebab dorang tak sedia tempat duduk for parents.. so bersidai la kami kat tepi koridor.. tu pasal leh amik gambar kasut tuh.. cantik lak nampak

sempat jugaklah aku curi masa tuk membaca sebab itu hari kan aku cakap aku cam da kurang masa tuk membaca... tidak la bosan sangat sambil dok menunggu tuh..


khusyuknya kan..




haaaaa seee bukan tipu tau.. mmg baca..




apapun.. 330 semua da setel.. adik pun da selesai interview.. dia cakap ok jer.. tapi ada jugak bagitau banyak benda yang tak pasti utk di jawab.. takpelah kalau ada rezeki dapatlah.. dan kalau betul mmg rezeki adik.. so dapatler kami fly ke sabah.. she asked for UMS... didoakan semoga dapat.. amin..



Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...