Skip to main content

entri ke lapan ratus enam puluh satu

last post aku adalah pada 30 April itu hari.. pastu aku dok try jugak nak update tapi semedang tak sempat.. why..


sebab aku sekarang tengah attend course selama sebulan.. setiap minggu 3 hari which is from monday to wednesday (8am to 3pm).. berlanjutan sampai hujung Mei tu pasal aku tak sempat nak balik godek2 blog.. sebabnya sampai rumah da kalut nak semayang... pastu amik Afi (for sure dah tak sempat nak golek2 atas katil aka rehat) played with him while the twin pun kekadang layan cd or what so ever.. then menjelang malam... dah mmg penat sungguh...



cam last night aku rasa aku tertido dulu sebelum Afi tido.. serius aku pun tak tau camner boleh jadi gitu.. sebelum tuh mmg aku terlelap juga tapi waktu tuh Hn n the twin ada tuk tolong tengok2kan Afi.. but then when Hn left the house to meet his friends (kawan lama waktu belajar kat UPM datang ada program kat Uitm) twin masih main2 lagi waktu tuh.. tapi around 9 something aku da mmg sleepy tak ingat..

cakap ngan dorang (aku agak tension sama waktu tuh so my voice agak kuat ler marahkan dorang) masuk tido.. then aku bagi Afi susu dengan harapan dia akan tido once susu tu habis.. tapi tidak ler pulak.. aku bertambah tak keruan.. mengantuk sangat... badan sungguh letih.. Afi pulak tak mau tido.. so aku agak marah last night...


aku angkat Afi dari dalam buai n put him on my bed.. then i let him played for awhile.. pastu sedar2 dah kul 530 pagi.. aku tengok Afi da tido kat tepi aku.. dan aku belum semayang Isyak.. adehhh.. tak sedar langsung.. sian kat Afi n twin...

letih sungguh ler.. nape ek..


Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…