Skip to main content

just a quick one

nah amik beberapa hari aku tak update blog.. mmg tak sempat kan.. sebab agak sibuk menyediakan slip result periksa bulan Mei itu hari (adehhh malu seketika - lambat siapkan kerja) not blaming anyone..
alhamdulillah selesai fasa printing.. tinggal nak compile jer.. so far so good.. tapi mulai esok rasanya dah kena sedia tuk year 6 1st trial.. dorang da abis 4 paper.. tinggal esok 1 jer lagi..
anak2 pun ok jer.. cuma am a bit disappointed with Adriana.. her result was not so good... bukan teruk cuma aku tak sangka dia agak lemah.. tapi kalau nengok keadaan tu kekadang dia boleh buat cuma dia tuh kuat berangan.. i need to pay more attention to her lah..
as for Annisa.. she is doing well.. 200 ++ daripada 3ribu pelajar tahun 1 di Perlis.. (kami boleh tengok kedudukan dorang) so ok lah.. bukan ler aku nak dia dapat top 10 sekarang.. tapi kalau dah boleh dapat 5A mulai sekarang syukur...
Afi pulak.. huhu.. hero aku yang sorang tuh dah pandai segala mcam.. berjalan da level nak berlari sekarang.. tadak lagi slow2 or tatih2.. makan pulak ko bagilah apa pun semua dia nak.. pantang tengok kalau kita tengah dok makan or minum.. susu dutch lady si kakak dia yang strawberry tuh pun dia bedal abis setengah kotak...

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...