Skip to main content

kenapa masih tak boleh nak upload gambar.. so guys.. story je lah yer

alhamdulillah ari Jumaat da selamat sampai di Kulim.. aku ingat nak terus balik ke Arau ropanya Hn plan nak balik Kulim dulu... takpelah i follow...

ari Sabtu kami gerak ke Alor Star.. kenduri akak senior aku sewaktu belajar di UPM dulu.. alhamdulillah semuanya selamat.. dan wpun kami agak sesat (kad aku tinggal di Arau) tapi akhirny dipermudahkan juga perjalanan kami n sampai ke rumah kenduri.. akak Ezza, tahniah yer..


then lepas kenduri terus gerak balik Arau.. aku mmg flat gila.. mujur all the way to Arau Afi tido.. aku pun tido sekali.. sian dekat Hn drive sorang2... sampai umah before 4pm.. so sempatler semayang zuhur... then sambung rehat...


sebelum Magrib kami gerak gi umah MIL.. nak sampaikan barang2 yang kami beli tuk semua.. mak buat nasi goreng.. suapkan Adriana 2 kali tambah.. sedap wpun simple.. lepas settle semua terus gerak balik ke rumah.. Hn nak tgk bola.. jam pun da dekat kul 10.. so aku bawak Afi masuk bilik n tidokan dia.. sambil2 tu abiskan satu novel..



Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…