Skip to main content

satu wedding yang sangat aku look forward to attend

12 hb itu hari aku ada kenduri diAlor Star.. akak masa di UPM dulu...
yup she is my senior yang sangat happening dengan aku n kengkawan di kolej..
kitaorang satu floor di 2nd Melur, KTDI.. kolej kebanggaan ku...
alhamdulillah akhirnya sampai juga jodoh dorang.. dorang couple da lama..
sebelum aku grad lagi... aku pun penah da jumpa ngan husband dia masa dorang dok berchenta dulu.. hehe... dan he was the one yang suggest aku minta lecturer di KPTM..
thanks for the help dan akhirnya aku bergelar pensyarah satu ketika dulu...

so am looking forward for this wedding..
hajat hati nak gi umah pengantin perempuan (my lovely akak) tapi dek kerana kami terpaksa gerak ke Kelantan so kami sampai di umah pengantin lelaki jer..
takpelah janji sampai..



wpun kami agak sesat dan Hn pun da sampai tahap nak balik dah hari tu..
tapi mungkin sbb niat kami baik nak datang kenduri
so jumpa jugak akhirnya rumah pengantin lelaki..
alhamdulillah


makan2.. then sembang2.. then amik gambar2..
then kami pun balik..
tak stay lama sebab Afi pun dah meragam.. panas kot..


anak2 yang tak lepas peluang bergambar dengan pengantin
Afi jer yang refuse to..
sebab dia lebih suka nak main2 jalan2 di luar


to akak Ezza ku sayang...
Selamat Pengantin Baru..
di doakan kekal ke akhir hayat n cepat2 dapat baby yer

Comments

  1. weii aku kawen hg x dtg pon...hahaha

    ReplyDelete
  2. alamak ko kawin bila pun aku tak tau ben.. camne nak gi.. eheh

    ReplyDelete
  3. wah! kak ezaaaaaaaaaaaaaaa.... wei mami, thanx la update pica nih. lama betul tk jumpa korang22222. mmg happening lah floor kita. rindu sehhhH!!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…