Skip to main content

satu wedding yang sangat aku look forward to attend

12 hb itu hari aku ada kenduri diAlor Star.. akak masa di UPM dulu...
yup she is my senior yang sangat happening dengan aku n kengkawan di kolej..
kitaorang satu floor di 2nd Melur, KTDI.. kolej kebanggaan ku...
alhamdulillah akhirnya sampai juga jodoh dorang.. dorang couple da lama..
sebelum aku grad lagi... aku pun penah da jumpa ngan husband dia masa dorang dok berchenta dulu.. hehe... dan he was the one yang suggest aku minta lecturer di KPTM..
thanks for the help dan akhirnya aku bergelar pensyarah satu ketika dulu...

so am looking forward for this wedding..
hajat hati nak gi umah pengantin perempuan (my lovely akak) tapi dek kerana kami terpaksa gerak ke Kelantan so kami sampai di umah pengantin lelaki jer..
takpelah janji sampai..



wpun kami agak sesat dan Hn pun da sampai tahap nak balik dah hari tu..
tapi mungkin sbb niat kami baik nak datang kenduri
so jumpa jugak akhirnya rumah pengantin lelaki..
alhamdulillah


makan2.. then sembang2.. then amik gambar2..
then kami pun balik..
tak stay lama sebab Afi pun dah meragam.. panas kot..


anak2 yang tak lepas peluang bergambar dengan pengantin
Afi jer yang refuse to..
sebab dia lebih suka nak main2 jalan2 di luar


to akak Ezza ku sayang...
Selamat Pengantin Baru..
di doakan kekal ke akhir hayat n cepat2 dapat baby yer

Comments

  1. weii aku kawen hg x dtg pon...hahaha

    ReplyDelete
  2. alamak ko kawin bila pun aku tak tau ben.. camne nak gi.. eheh

    ReplyDelete
  3. wah! kak ezaaaaaaaaaaaaaaa.... wei mami, thanx la update pica nih. lama betul tk jumpa korang22222. mmg happening lah floor kita. rindu sehhhH!!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...