Skip to main content

am I that cute??



tima kasih atas award nih
da lama dapat tapi baru nih nak letak
sebab harini baru leh buka blog pemberi award..






da dapat award so dapatler tugasan tuk disempurnakan..
alkisah senang jer..
cuma jawab beberapa soalan yang dikemukan

1.Apa nama blog dan kenapa letak nama itu?

nama blog adalah @ku dan Kehidup@nku..sebab aku letak nama tuh.. yolah sebab mmg aku nak tulis pun pasal aku dan jugak kisah hidup aku sehari2.. tadak sebab lain dah kot kan..

2. Jelaskan kenapa & bagaimana anda boleh dapat idea nak letak nama URL blog anda?

adeh killer question pulak.. hmm kenapa letak nama nih.. sebab saja nak letak gitu.. dan aku mmg tak terpikir nak letak nama lain dah.. tadak idea.. (sudah jawab sekali soalan yang seterusnyakan) mmg tadak idea pun so letak jer.. (kan da berulang jawapannya)

3. Bila blog anda mula beroperasi?

terlupa pulak bila mula beroperasi (jap nak gi check kat profile)
hmm jumpa dah.. blog aku mula beroperasi sejak 2005.. July..

4. Siapa follower pertama anda?

my very 1st follower adalah my aunt (haaa mak su aku) she is younger than me..
she is now a lecturer at Uitm.. tima kasih mak su sebab follow blog iena

5. Ucapan kepada si pemberi award

sudah semestinya terima kasih yang tidak terhingga..
sebab sudi bagi award dekat aku.. hehe..
semoga ke'cute'an aku berkekalan hendaknya..


6. Tag 9 orang yang anda rasa patut terima award ni




tidakler memaksa kengkawan tuk buat..
but if you think you're that cute to take the challenge hehe..
please proceed n complete the task..

apapun korang tetap cute di mata aku...
no worries...

daaa

tima kasih to all yang sudi membaca

Comments

  1. haah sudaa...Bibi plk kena penangan 'cute' kak iena...hehehe

    ReplyDelete
  2. yolah sebab kita kan sama2 cute.. hehe...

    ReplyDelete
  3. tq, ek sbb sudi terima.

    err.. u pun ssh nak bkk blog leez, ek? online pakai b/band/streamyx, ek? just nak wat siasatan/kajian.

    ReplyDelete
  4. Leez
    iena guna bband..
    agaknya sebab slow kot tu pasal susah nak buka

    ReplyDelete
  5. thanks kak iena....entah2 kita ni pernah terjumpa tapi tak perasan kan...perlis ni besaq mana la sgt..

    ReplyDelete
  6. Lily tulah kan.. kot kat pasar malam ka.. C-Mart ka.. hehe.. The Store ka...
    cewah..

    ReplyDelete
  7. oic.. bkn hape.. sbb leez ade dpt report yg ade geng blogger ssh & xdpt bkk blog leez. all of them pakai b/band. tu yg musykil tuh! hu3..

    ReplyDelete
  8. areleez..
    mungkin sebab blog leez banyak pictures kot.. or banyak component multimedia.. so itu pasal bband tak dapat nak support.. yolah bband bukan streamyx..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…