Skip to main content

over sea...

itu hari sempat gi Wang Kelian
abah ler nak gi sangat
nak beli tapai pulut itam..
adehh sedapnya

kebetulan adik aku yang duk di KL tu pun balik
so lagi sakan ler
hehe memborong kasut


bawak Afi dalam stroller..
awal tuh dia tido so no worries..
tapi half way dia jaga
mungkin sebab agak panas

aku pulak lupa nak bawak bjorn dia
so dukung agak penat ler..
kalau ngan bjorn tuh tak ler lenguh sangat tangan



kalau nak harap kami sesaja nak pi tidakler sampai
since ada family aku so boleh ler gi sini




skrg gerai2 kalau yang Malaysia punya dorang dah tempatkan kat
satu kawasan..
while nih gambar waktu kitaorg kat sebelah Siam

yang aku peliknya kan..
orang sebelah Siam ni dok borong sakan kat kedai
di sebelah kita..
hmm
beli tikarlah, kereta cam Afi pun ada jual kat sini

hmm skrg nih teringin nak gi Padang Besar..
bila Hn nak bawak yer



Comments

  1. wang kelian ngan pdg besar mana best..??ingat cuti raya nih nak g..
    and kalau sempadan siam tu, x kena pasport kerr..??

    ReplyDelete
  2. leez study kat perlis 3 years tp, xpenah gi pdg besar. hu3..

    ReplyDelete
  3. ben:: itu aku tak pasti.. wang kelian tidaklah ada handbang bagai or baju.. cuma bebarang rumah jer (sepanjang pengetahuan aku) so kalau nak shopping sonoklagi di padang besar kot


    areleez:: belajar kat uitm ker... huhu.. jah jugak nak gi padang besar tuh esp kalau tadak transport.. takpe nak mai jalan2 di perlis gi lah padang besar

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..