Skip to main content

over sea...

itu hari sempat gi Wang Kelian
abah ler nak gi sangat
nak beli tapai pulut itam..
adehh sedapnya

kebetulan adik aku yang duk di KL tu pun balik
so lagi sakan ler
hehe memborong kasut


bawak Afi dalam stroller..
awal tuh dia tido so no worries..
tapi half way dia jaga
mungkin sebab agak panas

aku pulak lupa nak bawak bjorn dia
so dukung agak penat ler..
kalau ngan bjorn tuh tak ler lenguh sangat tangan



kalau nak harap kami sesaja nak pi tidakler sampai
since ada family aku so boleh ler gi sini




skrg gerai2 kalau yang Malaysia punya dorang dah tempatkan kat
satu kawasan..
while nih gambar waktu kitaorg kat sebelah Siam

yang aku peliknya kan..
orang sebelah Siam ni dok borong sakan kat kedai
di sebelah kita..
hmm
beli tikarlah, kereta cam Afi pun ada jual kat sini

hmm skrg nih teringin nak gi Padang Besar..
bila Hn nak bawak yer



Comments

  1. wang kelian ngan pdg besar mana best..??ingat cuti raya nih nak g..
    and kalau sempadan siam tu, x kena pasport kerr..??

    ReplyDelete
  2. leez study kat perlis 3 years tp, xpenah gi pdg besar. hu3..

    ReplyDelete
  3. ben:: itu aku tak pasti.. wang kelian tidaklah ada handbang bagai or baju.. cuma bebarang rumah jer (sepanjang pengetahuan aku) so kalau nak shopping sonoklagi di padang besar kot


    areleez:: belajar kat uitm ker... huhu.. jah jugak nak gi padang besar tuh esp kalau tadak transport.. takpe nak mai jalan2 di perlis gi lah padang besar

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...