Skip to main content

over sea...

itu hari sempat gi Wang Kelian
abah ler nak gi sangat
nak beli tapai pulut itam..
adehh sedapnya

kebetulan adik aku yang duk di KL tu pun balik
so lagi sakan ler
hehe memborong kasut


bawak Afi dalam stroller..
awal tuh dia tido so no worries..
tapi half way dia jaga
mungkin sebab agak panas

aku pulak lupa nak bawak bjorn dia
so dukung agak penat ler..
kalau ngan bjorn tuh tak ler lenguh sangat tangan



kalau nak harap kami sesaja nak pi tidakler sampai
since ada family aku so boleh ler gi sini




skrg gerai2 kalau yang Malaysia punya dorang dah tempatkan kat
satu kawasan..
while nih gambar waktu kitaorg kat sebelah Siam

yang aku peliknya kan..
orang sebelah Siam ni dok borong sakan kat kedai
di sebelah kita..
hmm
beli tikarlah, kereta cam Afi pun ada jual kat sini

hmm skrg nih teringin nak gi Padang Besar..
bila Hn nak bawak yer



Comments

  1. wang kelian ngan pdg besar mana best..??ingat cuti raya nih nak g..
    and kalau sempadan siam tu, x kena pasport kerr..??

    ReplyDelete
  2. leez study kat perlis 3 years tp, xpenah gi pdg besar. hu3..

    ReplyDelete
  3. ben:: itu aku tak pasti.. wang kelian tidaklah ada handbang bagai or baju.. cuma bebarang rumah jer (sepanjang pengetahuan aku) so kalau nak shopping sonoklagi di padang besar kot


    areleez:: belajar kat uitm ker... huhu.. jah jugak nak gi padang besar tuh esp kalau tadak transport.. takpe nak mai jalan2 di perlis gi lah padang besar

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata