Skip to main content

esok cuti pulak dah.. cam main2 jer


arini kat sekolah... aku dok ingat kot ramai yang tak datang
alih2 ramai jugak yang datang... hehe (dirty minded tul aku kan- dok ingat semua nak ngelat)
pagi tadi pas assembly ada beberapa pelancaran program
bersempena dengan tabung Palestin dan Merdeka


budak2 pun rilex ler sikit..
lagipun da abis exam maaa..
aku pun cam tak tau pe nak ajar arini ..so tadi around 10 baru abis settle semua program di dewan
then terus aku naik bilik PSS
sebab ada benda yang aku nak print

kalinih aku ingat aku nak key in sendiri all the result lah
so aku prepare form tuk cikgu kelas
then dorang akan collect all the marks..and tugas aku sepanjang masa free adalah key in the result

kalau tak kang aku asyik dok buat kerja lain..
hehe aka facebook or blogging
tak bagus kan gitu



ada lagi beberapa orang guru yang aku tak dapat nak kesan
esok da cuti
hmm harap sat lagi sebelum balik dapat jumpa dorang..
tadi jugak dpat surat pasal pengawas UPSR
yup tahun nih aku volunteer tuk bertugas
(sebab GB asyik dok sound ckgu yg tak pernah lagi)
on the 2nd ada perjumpaan di SK Arau
830 am

nak ajak geng pergi sekali or aku gerak dari rumah jer nanti ek?
tengoklah dulu

oh ye..
korang aku suka sangat sebab cuti kalinih
aku dapat jumpa semua adik2 n mama n abah aku
kebetulan cuti panjang so semua yang duduk di KL
dan kawasan yang sewaktu dengannya balik
mmg meriah
yesterday kami berbuka kat umah tok aku
penuh seeeiii satu dapur tuh
hehe
pinggan mangkuk dah makan nak kenduri jer
tu belum raya lagihehe

dan aku dapat makan kuih yang aku teringin sangat nak makan
which is









kuih sagu n kuah gula melaka
instead of using santan aku (SIL suggest) guna susu cair..
sedap sangat
cam nak buat je lagi

hehe


Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...