Skip to main content

esok cuti pulak dah.. cam main2 jer


arini kat sekolah... aku dok ingat kot ramai yang tak datang
alih2 ramai jugak yang datang... hehe (dirty minded tul aku kan- dok ingat semua nak ngelat)
pagi tadi pas assembly ada beberapa pelancaran program
bersempena dengan tabung Palestin dan Merdeka


budak2 pun rilex ler sikit..
lagipun da abis exam maaa..
aku pun cam tak tau pe nak ajar arini ..so tadi around 10 baru abis settle semua program di dewan
then terus aku naik bilik PSS
sebab ada benda yang aku nak print

kalinih aku ingat aku nak key in sendiri all the result lah
so aku prepare form tuk cikgu kelas
then dorang akan collect all the marks..and tugas aku sepanjang masa free adalah key in the result

kalau tak kang aku asyik dok buat kerja lain..
hehe aka facebook or blogging
tak bagus kan gitu



ada lagi beberapa orang guru yang aku tak dapat nak kesan
esok da cuti
hmm harap sat lagi sebelum balik dapat jumpa dorang..
tadi jugak dpat surat pasal pengawas UPSR
yup tahun nih aku volunteer tuk bertugas
(sebab GB asyik dok sound ckgu yg tak pernah lagi)
on the 2nd ada perjumpaan di SK Arau
830 am

nak ajak geng pergi sekali or aku gerak dari rumah jer nanti ek?
tengoklah dulu

oh ye..
korang aku suka sangat sebab cuti kalinih
aku dapat jumpa semua adik2 n mama n abah aku
kebetulan cuti panjang so semua yang duduk di KL
dan kawasan yang sewaktu dengannya balik
mmg meriah
yesterday kami berbuka kat umah tok aku
penuh seeeiii satu dapur tuh
hehe
pinggan mangkuk dah makan nak kenduri jer
tu belum raya lagihehe

dan aku dapat makan kuih yang aku teringin sangat nak makan
which is









kuih sagu n kuah gula melaka
instead of using santan aku (SIL suggest) guna susu cair..
sedap sangat
cam nak buat je lagi

hehe


Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…