Skip to main content

redha je lah

hmm day 2 at Langkawi..
semuanya ok cuma tadi sangat ler bosan
nak tau kenapa
aku datang nih menggantikan guru data aku
so kekdahnya aku tak tahu menahu pasal sistem yang digunakan
dan kerja yang kami kena buat adalah
verified all the data
pihak jabatan dah mudahkan kerja kami
yang mana dorang da tanda siap2 mana data yang perlu di baiki
so tadi tugas kami cuma
list out data yang terlibat..
dan sekolah aku dari beratus2 tuh cuma 4 orang jer yang silap
jadinya
nak repair kenalah bawak balik ke sekolah
sebab aku mana lah tahu no i/c bebudak tuh
so tadi lepas 10 minit jer dah pakat2 melengu
tak tau nak buat apa
so memandangkan the hotel is wified.. semua pakat dok layan FB ler
dan tak kurang jugak yang dok layan bersembang jer..
imagine ler dari kul 10 pagi lebih kurang gitu
sampai kul 1230 kami kena duduk dan tidak berbuat apa2 di dalam hall
aku pun layan jugak guna hp aku
sebab segan nak pakai laptop..
(senang orang tahu apa yang kita buat kan)
tu pasal korang boleh tengok fb n twitter aku dok berupdate sentiasa tuh
now dah kul 140 lebih..
jap lagi nak solat then nak kuar jalan2
sebab kami ada slot kajian lapangan..
nak kaji keluasan dan tapak2 yang sesuai di Langkawi
korang pulak buat apa

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...