Skip to main content

terkejut tergempak kena bangun jugak


pagi tadi kami sahur dalam keadaan sangat kelam kabut..
apa taknya 530 baru aku tersedar..
huhu..

dek kerana memikirkan anak2 yang nak berpuasa so kelam kabut
jugak kejutkan dorang tuk makan..
Hn pun bangunmujur spaghetti yang aku buat tuk berbuka tuh masih berbaki
so panaskan apa yang patut
then terus makan


sian kat anak2 aku tuh
kot kalau dorang tak larat sangat harini
mungkin aku izinkan dorang berbuka awal..
sebabnya pagi tadi dorang bersahur cam tak sempurna jer

aku pulak
dek kerana dah agak terlewat so tak sempat nak buat Nescafe : White Coffee aku
so kekdahnya sekarang da sakit kepala (mungkin juga sebab bangun dalam keadaan terkejut)



mujur kat sekolah agak relax..
budak tengah minggu exam
risau jugak aku kat anak2 nun di sekolah sana




hopefully they manage to do well in their exam
sebab Hn da janjikan Lost World of Tambun
kalau dorang dapat all A's in their exam
kita doakan je lah



Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..