Skip to main content

untung dapat kawan2 yang prihatin

camping da selesai..
aku kuar umah pagi tadi ala2 nak gi sekolah jugak..
awal
and Afi pun ikut..

the twin aku tinggalkan di bawah pengawasan adik Hn
sampai sekolah akak2 da start memasak..
aku rasa bersalah jugak sebab tak dapat nak tolong
yolah dengan Afi yang berkejaran ke sana sini..
dapat jugak menolong serba sikit waktu
kawan2 tolong tengokkan Afi..
mujur Afi tak kisah n ok jer..

cam semalam masa dinner pun sama
nak minta tolong kengkawan pompuan
semua dok sibuk dengan anak masing2
(dinner tuk seisi keluarga, dan aku cuma ada anak2 jer)
so minta lah tolong cikgu laki sorang nih
tolong tengokkan Afi sbb aku nak solat Maghrib..
mujur dia tak kisah
kebetulan dia pun kawan dengan Hn


kesimpulannya
mmg ler susah sikit
tapi seronok sebab dapat tengok Afi main dengan sepuas hati
kawan2 pun ckp Afi nih mmg lasak sungguh..
hehe...
(ikut mama or abah yer Afi)


satu hal dah selesai..
Khamis nih hari anugerah pulak..
adeh n dengar cerita ari sabtu ganti deepavali pulak..
aku baru plan nak balik Kulim..
uwwaaaaa
rindu dekat mama





Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata