Skip to main content

untung dapat kawan2 yang prihatin

camping da selesai..
aku kuar umah pagi tadi ala2 nak gi sekolah jugak..
awal
and Afi pun ikut..

the twin aku tinggalkan di bawah pengawasan adik Hn
sampai sekolah akak2 da start memasak..
aku rasa bersalah jugak sebab tak dapat nak tolong
yolah dengan Afi yang berkejaran ke sana sini..
dapat jugak menolong serba sikit waktu
kawan2 tolong tengokkan Afi..
mujur Afi tak kisah n ok jer..

cam semalam masa dinner pun sama
nak minta tolong kengkawan pompuan
semua dok sibuk dengan anak masing2
(dinner tuk seisi keluarga, dan aku cuma ada anak2 jer)
so minta lah tolong cikgu laki sorang nih
tolong tengokkan Afi sbb aku nak solat Maghrib..
mujur dia tak kisah
kebetulan dia pun kawan dengan Hn


kesimpulannya
mmg ler susah sikit
tapi seronok sebab dapat tengok Afi main dengan sepuas hati
kawan2 pun ckp Afi nih mmg lasak sungguh..
hehe...
(ikut mama or abah yer Afi)


satu hal dah selesai..
Khamis nih hari anugerah pulak..
adeh n dengar cerita ari sabtu ganti deepavali pulak..
aku baru plan nak balik Kulim..
uwwaaaaa
rindu dekat mama





Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...