Skip to main content

eh..eh dapat award lagi lah




tima kasih to kak Areleez
sebab bagi award nih..
eh pandai pulak aku panggil dia akak ke dia lagi muda dari aku
hehe.. takpelah kan tarak hal...
janji kita saling hormat menghormati dan saling menyayangi semua



award nih dapat sebelum raya lagi
tapi nih baru boleh n sempat nak gi amik n buat tag nih







1) Sape yang bagi award ni?
(Sila letak link ye kalau boleh....)

as mentioned above..

award nih datangnya dari akak yang sorang nih
hehe.. tima kasih yer akak..
(tetiba aku rasa cam dia adik ler pulak)


tak kisah ler
tima kasih ler nooo sebab sudi bagi award nih dekat diriku yang serba kekurangan nih
cewahhh

hehe..


2) Tagged pada 10 orang kawan @ lebih bagitau tentang award ni
(Sambil2 tu promote le link orang yang bagi award ni.......he3.....)


adehhh nak tag sapa yer.. hmm
tak sempat ler nak letak sorang2 punya link..
so alkisahnya aku dengan ini
sebagai penyimpan mohor besar blog @ku dan Kehidup@nku
dengan ini mentag

seramai 10 orang yang berada di dalam blog list aku (the first 10 okeh)
dengan ini aku jugak menganugerahkan award nih kepada
korang semua..

hehe.. aku sayang korang semua tau
korang mmg best



Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..