Skip to main content

kami sudah kembali ke Perlis


semalam da bertolak balik ke Arau..
our last buka puasa di rumah mama di Kulim..
hehe..
menu biasa2 jer..
sempat ler aku gi Pasar Ramadhan Kulim..


tapi takdelah apa yang menarik sangat pun
biasa2 jer..
aku cuma beli popia basah RM2, then beli air jus amra (kedondong)
uuu my fav drink for 2010
boleh kata tiap2 hari sepanjang kami di Kulim
aku dok minum air tuh



selain dari tuh manage to do our 'last' Raya Shopping
hehe this time around
kami ke Jusco Perda lagi..
aku cukup sukalah dengan Jusco nih
tak tau kenapa...
kiranya antara shopping complex yang confirm
aku boleh beli barang dan tahu apa yang aku nak beli

dapatlah apa yang aku wish for raya
thanks to Mr Hubby for the raya gift
hehe.. he pays for my new shoe n handbag
from Vincci



hehe
mom did some groceries shopping
then kami sempat beli pelita buluh tuh..
hehe habuan nak pasang kat umah..
teringin weiii nak pasang pelita kat umah
selama nih dok tengok orang lain jer pasang
so yesterday Hn bought 10 RM1.80 punya pelita buluh
amik ko


so nantikanlah pulak cerita hari2 terakhir kami berpuasa
di Perlis.. hehe mujur umah IL pun ada wi-fi

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..