Skip to main content

muka yang dobob...

i tried wearing this syria to school..
aku tengok sendiri cam tak sesuai jer ngan muka aku
yang dobob tuh..

betul tak


kalau muka a bit kurus mungkin sesuai kot kan..
tapi saja lah kasik try pakai tengok jadi lagu mana
bukannya aku tak pernah pakai tudung ala2 gini



nih apahal pulak dok buat muka lagu nih..
actually nih waktu balik dari jadi pengawas peperiksaan itu hari
letih minda betul ler jaga exam nih kan..
tak boleh duduk lepak baca buku..
tak boleh sms or cakap telefon..

kena betul2 invigilate ler..


tapi bila da selesai lega..
skrg tunggu claim yang tak seberapa tuh masuk..
ishhh cam tak bersyukur jer bunyinya..

tidak aihh aku bersyukur sangat..
rezeki semua tuh..
boleh ler habuan hadiah hari lahir anak2 yg masih tertunggak..

Comments

  1. leez rase, ok jer tudung syria tuh. nampak kemas jer..

    ReplyDelete
  2. cntik je u pakai , iena!! hehee..suke i tgk

    ReplyDelete
  3. arelezz : thanks.. hehe.. kemas yer.. adeh bolehler nak try2 pakai pas ni

    ReplyDelete
  4. Sue : eh cantik yer.. hehe.. nih yang buat nak pakai lagi nih.. (perasan kejap)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…