Skip to main content

nantilah cerita raya dari aku


adakah korang menantikan entry raya dari aku..
ada...


tiada..




Align Center

hmm takpelah apa2 pun.. alkisah aku masih belum sempat nak buat
sebabnya sekarang dok kalut kemas rumah.. yolah baper hari tinggal
dekat seminggu jugak ler...

semalam around 11 pm kami sampai dari Kulim.. huhu.. siannya dekat Hn musti penat drive tapi mujur jugak sebab harini dia tidak sekolah.. me on the other hand.. harini da start sekolah.. pergi sekolah pagi tadi Hn yang antar sebab our 2nd car (my Kancil) tak boleh start so dia nak gi umah mak dia dengan anak2 kenalah naik our GL..


kat sekolah nothin g much happen.. aku dok ingat kot harini nak buat program Sambutan Bulan Kemerdekaan tapi nan ada.. adeh sekolah aku nih.. apahal ler yang agak lemb.... tahun nih amat kurang program2 di peringkat sekolah yang dijalankan.. tapi mungkin jugak sebab UPSR is next week so nak biar abis dulu UPSR then baru pikir nak buat any program kot...




aku tadi kat sekolah sibuk proses result periksa itu hari.. sebabnya ada cikgu (sorang jer) yang masih belum bagi result walhal aku da minta sebelum cuti lagi.. so tadi pun sangkut lagi sorang budak dia tak tau result budak tuh duk di mana.. adeh kena tunggu friday pulak... kalau tak da siap boleh upload tadi... mujur jugak kelas tak banyak hari nih





okeh aku nak sambung kemas2 rumah sikit.. nanti lah ada masa aku buat n3 raya yer.. korang tunggulah dulu.. tak pun korang gi lah terjah blog kengkawan lain dulu yer..


tata



Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..