Skip to main content

tulah orang kan dah suruh kuruskan sikit...

so sweet kan

kekadang teringin jugak nak pakai gini..
tapi knowing me the type yang suka sarung jeans sepanjang masa
beside baju kurung (formality)
agaknya sesuai tak kalau sarung dress gini



taken directly from one of the online blog yang aku suka gak terjah
The Long Sleeve Closet

koleksi bebaju yg nice jer..


one of the reason why itu hari aku shout dekat fb aku
yang aku perlukan image consultant..

sebabnya aku rasa cam imej jeans n t-shirt tuh
agak tidak sesuai ler dengan aku sekarang
(tapi tidaklah aku nak tinggalkan terus)
cumanya kekadang teringin jugak nak pakai
something nice and lady sikit


atau mungkin boleh sarung nih dengan jeans kan..
aku nih problem sikit nak cari baju sebab
lengan aku agak berisi..

so tu pasal lah kalau nak cari baju sangat ler susah..
(almaklum makin lama makin berisi)
adeh camner nih...


Comments

  1. tidaklaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh boleh pakai punya~

    ReplyDelete
  2. boleh pakai ke tak boleh pakai sarah.. takut la nak pakai...

    ReplyDelete
  3. boleh la pakai dress panjang tu kak ina...lili tgk ramai ja org bertudung bergaya dgn long dress ni..blouse yg last tu mmg cantik..kalau pakai dgn jeans boleh la cover peha and bontot kan..

    ReplyDelete
  4. tulah kan lily.. mmg la ni dok tengah in kot dress gini kan..

    sungguh lady like kan kalau pakai dress tuh.. tambah ngan tudung lagi.. auwwww
    tak sabar lak nak tangkap satu

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata