Skip to main content

tulah orang kan dah suruh kuruskan sikit...

so sweet kan

kekadang teringin jugak nak pakai gini..
tapi knowing me the type yang suka sarung jeans sepanjang masa
beside baju kurung (formality)
agaknya sesuai tak kalau sarung dress gini



taken directly from one of the online blog yang aku suka gak terjah
The Long Sleeve Closet

koleksi bebaju yg nice jer..


one of the reason why itu hari aku shout dekat fb aku
yang aku perlukan image consultant..

sebabnya aku rasa cam imej jeans n t-shirt tuh
agak tidak sesuai ler dengan aku sekarang
(tapi tidaklah aku nak tinggalkan terus)
cumanya kekadang teringin jugak nak pakai
something nice and lady sikit


atau mungkin boleh sarung nih dengan jeans kan..
aku nih problem sikit nak cari baju sebab
lengan aku agak berisi..

so tu pasal lah kalau nak cari baju sangat ler susah..
(almaklum makin lama makin berisi)
adeh camner nih...


Comments

  1. tidaklaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh boleh pakai punya~

    ReplyDelete
  2. boleh pakai ke tak boleh pakai sarah.. takut la nak pakai...

    ReplyDelete
  3. boleh la pakai dress panjang tu kak ina...lili tgk ramai ja org bertudung bergaya dgn long dress ni..blouse yg last tu mmg cantik..kalau pakai dgn jeans boleh la cover peha and bontot kan..

    ReplyDelete
  4. tulah kan lily.. mmg la ni dok tengah in kot dress gini kan..

    sungguh lady like kan kalau pakai dress tuh.. tambah ngan tudung lagi.. auwwww
    tak sabar lak nak tangkap satu

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…