Skip to main content

dah segan nak menulis pulak.. menaip je lah

end of phase 01..
which is on listening and speaking skills..
we had fun..

dah group aku masih lagi dinobatkan group yang agak aktif..
mana taknya semua kalut nak buat..
haahaa yang best tu sempat jugak berfb dan berblog waktu tengah dok belajar..
tak bagus kan..
apapun kerja tetap jalan..


settle satu fasa ada report yang perlu di sediakan..
kami kena submit portfolio towards the end of the course..
aku tak sure samada ari rabu or khamis depan kena antar
contoh portfolio dari kawan2 da ada..
dorang dah pergi maaa
aku batch yang last sekali...
so boleh la nak dijadikan panduan..
hehe... thanks ye akak..

so far aku cuma baru siapkan resume n notes
tuk every session mmg aku terus taip masuk slide...
hehe.. tengah speaker bagi lesson...
notes yang dirasakan penting aku terus taip masuk
kadang tuh conteng2 gak dalam module yang diberi..
skrg aku prefer to type everything rather than to write it out..

jgn sampai nanti aku malas terus nak menulis sudah..
bukan per tulisan aku agak tidak comel tu pasal cam segan nak tulis tangan




Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…