Skip to main content

the shocking pink


cam cantik pulak Nokia C3 nih..
the pink one tuh cam so sweet kan..






aku nak review tak baper reti sangat
so aku copy paste jer dari Nokia Europe (tak tahan kan)
all the things that you need to know about this baby


All you need to stay in touch

Nokia C3 brings you closer to your friends and online communities with easy messaging features and a fast, reliable internet connection.

Home screen

  • Make it your own by changing the background, theme and icons.
  • Get live Facebook and Twitter feeds right on your home screen.
  • Keep in touch with friends – simply select their picture to call or send a message.
  • Manage your email, chat, calendar and music with dedicated widgets on your home screen.
Internet
  • Take the web with you – connect to the internet over 2G or Wi-Fi.
  • Browse, search, shop and share online with the mobile web browser.
  • See web pages clearly on the vivid 2.4" colour display.
  • Access a world of information directly from the home screen using the Web Search widget.
  • Stay connected to your favourite Ovi services and social networks.
  • Let your friends know what you’re up to – update your status easily while on the move.
Messaging
  • Get your message across quickly and easily using the full QWERTY keyboard.
  • Check your messages with the dedicated shortcut key.
  • Follow the flow of your SMS conversations – text messages appear one after another as the conversation goes back and forth.
  • Access up to 10 personal email accounts on your phone – including Hotmail, Gmail and Yahoo! Mail.
  • Stay in touch with your friends and family through Ovi Mail – your free email account from Nokia.
  • Chat with friends through Windows Messenger™, Yahoo!® Messenger, Google Talk™ and Ovi Chat.
Design
  • Make a statement – an assortment of colours and the premium metallic finish give this phone a distinctive look.
  • See everything clearly on the 2.4” landscape display.
  • Type messages quickly and comfortably using the QWERTY keyboard.
  • Use the one-touch shortcut keys to instantly access your contacts and messages.
Music
  • Find music to match your mood – with the music player your favourite tracks are always with you.
  • Download new tracks from Ovi Music Store to your computer and then simply transfer your favourites to your phone.
  • Build your music collection and take it with you – your phone supports up to 8 GB of expandable memory.
  • Tune in to your favourite music and news programmes on the move with the FM radio.
  • Get information on your favourite radio stations directly on the display.

Photos and video

  • Capture special moments as they happen with the built-in 2 megapixel camera.
  • Keep your photos and video clips on the 55 MB internal memory or store even more with up to 8 GB of expandable memory.
  • Record video clips on the go and watch them again later.
  • Share your photos with those close to you through email, MMS or a wireless Bluetooth connection.
  • Upload photos and video clips straight to your social networks or favourite sharing services.

ok lah not that bad.. tapi aku ada ada E72.. so not planning to change unless upgrade it to BB (boleh guna term upgrade kan.. aku berkenan tengok kaler dia yang shocking pink ituh.. agak2 E72 boleh buat bagi jadi kaler shocking gitu tak.. cam da jemu aku nengok warna emas nih..

Comments

  1. k'mima, mmber adek dh bli kaler pink 2..
    die ckp bes cOz wifi je..
    de pape sgt..
    cmera pun 2 MP je...

    ReplyDelete
  2. owh yeke..
    hmm
    takpelah berkenan pun sebab tengok kaler dia very the shocking one..
    hehe..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…