Skip to main content

the shocking pink


cam cantik pulak Nokia C3 nih..
the pink one tuh cam so sweet kan..






aku nak review tak baper reti sangat
so aku copy paste jer dari Nokia Europe (tak tahan kan)
all the things that you need to know about this baby


All you need to stay in touch

Nokia C3 brings you closer to your friends and online communities with easy messaging features and a fast, reliable internet connection.

Home screen

  • Make it your own by changing the background, theme and icons.
  • Get live Facebook and Twitter feeds right on your home screen.
  • Keep in touch with friends – simply select their picture to call or send a message.
  • Manage your email, chat, calendar and music with dedicated widgets on your home screen.
Internet
  • Take the web with you – connect to the internet over 2G or Wi-Fi.
  • Browse, search, shop and share online with the mobile web browser.
  • See web pages clearly on the vivid 2.4" colour display.
  • Access a world of information directly from the home screen using the Web Search widget.
  • Stay connected to your favourite Ovi services and social networks.
  • Let your friends know what you’re up to – update your status easily while on the move.
Messaging
  • Get your message across quickly and easily using the full QWERTY keyboard.
  • Check your messages with the dedicated shortcut key.
  • Follow the flow of your SMS conversations – text messages appear one after another as the conversation goes back and forth.
  • Access up to 10 personal email accounts on your phone – including Hotmail, Gmail and Yahoo! Mail.
  • Stay in touch with your friends and family through Ovi Mail – your free email account from Nokia.
  • Chat with friends through Windows Messenger™, Yahoo!® Messenger, Google Talk™ and Ovi Chat.
Design
  • Make a statement – an assortment of colours and the premium metallic finish give this phone a distinctive look.
  • See everything clearly on the 2.4” landscape display.
  • Type messages quickly and comfortably using the QWERTY keyboard.
  • Use the one-touch shortcut keys to instantly access your contacts and messages.
Music
  • Find music to match your mood – with the music player your favourite tracks are always with you.
  • Download new tracks from Ovi Music Store to your computer and then simply transfer your favourites to your phone.
  • Build your music collection and take it with you – your phone supports up to 8 GB of expandable memory.
  • Tune in to your favourite music and news programmes on the move with the FM radio.
  • Get information on your favourite radio stations directly on the display.

Photos and video

  • Capture special moments as they happen with the built-in 2 megapixel camera.
  • Keep your photos and video clips on the 55 MB internal memory or store even more with up to 8 GB of expandable memory.
  • Record video clips on the go and watch them again later.
  • Share your photos with those close to you through email, MMS or a wireless Bluetooth connection.
  • Upload photos and video clips straight to your social networks or favourite sharing services.

ok lah not that bad.. tapi aku ada ada E72.. so not planning to change unless upgrade it to BB (boleh guna term upgrade kan.. aku berkenan tengok kaler dia yang shocking pink ituh.. agak2 E72 boleh buat bagi jadi kaler shocking gitu tak.. cam da jemu aku nengok warna emas nih..

Comments

  1. k'mima, mmber adek dh bli kaler pink 2..
    die ckp bes cOz wifi je..
    de pape sgt..
    cmera pun 2 MP je...

    ReplyDelete
  2. owh yeke..
    hmm
    takpelah berkenan pun sebab tengok kaler dia very the shocking one..
    hehe..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...