Skip to main content

awal pagi punya cherita..



ingatkan awal2 pagi connection will be superb sebab kalau malam selalu sangkut.. but i guess now dah tak kira time mana.. asyik tersangkut2 jer connectionnya.. huhu.. terima jelah.. nak pasang streamyx orang tak sudi nak mai pasang kat umah kami.. huhu.. nak kata apa lagi kan.. well arini dah rasa kurang sikit sakit di tekak tuh.. harapnya dapat betul2 pulih lah.. dah tak larat ler asyik sakit2 nih.. (uiksss semua tuh ujian dari Allah tuh terima dengan redha) apapun syukur sebab masih ada daya tuk bersama anak2 cuma kadang2 tuh mengamuk jugak tak tentu pasal..


okeh apa nak tulis pagi2 nih.. hmmm.. sejak dua menjak nih aku selalu sangat blogwalking ke daerah2 yang aku tak pernah singgah.. reason is to get new friends.. tak salah ka... sebab that is one of the reason why i blog.. seronok tengok blog orang yang kadang2 boleh membuatkan aku senyum sorang2.. dan kadang2 info yang ditulis tuh menyedarkan aku tentang something.. dan aku terus follow blog dorang sebab aku suka dengan apa yg berlaku dalam blog itu.. 


dan akhirnya blog list aku makin panjang.. aku ingat nak sort ikut title tertentu.. tapi cam susah pulak nanti nak memilih apa untuk di baca... dulu penah buat dah tapi akhirnya aku tertinggal or termiss beberapa blog rakan.. jadiknya malas nak groupkan blog2 korang so end up aku punya list berjela2.. tapi insyaallah aku terjah setiap satu.. 


Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…