Skip to main content

awal pagi punya cherita..



ingatkan awal2 pagi connection will be superb sebab kalau malam selalu sangkut.. but i guess now dah tak kira time mana.. asyik tersangkut2 jer connectionnya.. huhu.. terima jelah.. nak pasang streamyx orang tak sudi nak mai pasang kat umah kami.. huhu.. nak kata apa lagi kan.. well arini dah rasa kurang sikit sakit di tekak tuh.. harapnya dapat betul2 pulih lah.. dah tak larat ler asyik sakit2 nih.. (uiksss semua tuh ujian dari Allah tuh terima dengan redha) apapun syukur sebab masih ada daya tuk bersama anak2 cuma kadang2 tuh mengamuk jugak tak tentu pasal..


okeh apa nak tulis pagi2 nih.. hmmm.. sejak dua menjak nih aku selalu sangat blogwalking ke daerah2 yang aku tak pernah singgah.. reason is to get new friends.. tak salah ka... sebab that is one of the reason why i blog.. seronok tengok blog orang yang kadang2 boleh membuatkan aku senyum sorang2.. dan kadang2 info yang ditulis tuh menyedarkan aku tentang something.. dan aku terus follow blog dorang sebab aku suka dengan apa yg berlaku dalam blog itu.. 


dan akhirnya blog list aku makin panjang.. aku ingat nak sort ikut title tertentu.. tapi cam susah pulak nanti nak memilih apa untuk di baca... dulu penah buat dah tapi akhirnya aku tertinggal or termiss beberapa blog rakan.. jadiknya malas nak groupkan blog2 korang so end up aku punya list berjela2.. tapi insyaallah aku terjah setiap satu.. 


Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...